Met het Plopsa Hotel beschikt Plopsaland over een eigen hotel. Is het Plopsa Hotel niet de accommodatie die je zoekt dan vind je in de omgeving van Plopsaland veel andere hotels. Hieronder staat een overzicht van een aantal verschillende hotels bij Plopsaland. Je kunt kiezen voor een hotel in het gezellige centrum van De Panne waar je ’s avonds nog op veel plekken terecht kunt voor een hapje of een drankje. Je rijdt vanuit hier in enkele minuten naar de ingang van Plopsaland.

Een klein aantal hotels ligt op loopafstand van Plopsaland de Panne. Bovendien vind je op loopafstand van het strand een aantal zeer kindvriendelijke hotels. De omgeving van Plopsaland De Panne is ideaal voor een korte vakantie dichtbij huis. Kinderen zullen zeker genieten van de combinatie pretpark en strand. Het overdekte zwembad Plopsaqua en de natuurlijke omgeving geschikt voor fiets- en wandeltochten voegen nog een extra dimensie toe. ... Lees meer

Hotels bij Plopsaland

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

B&B De Verloren Gernoare

Bed & Breakfast bij Plopsaland De Panne

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Ara Dune Hotel

Een kindvriendelijk hotel bij Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel aan Zee

Hotel aan de Markt van De Panne

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Hotel Cajou

Slechts 5 minuten rijden van Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Hotel Cecil

Hotel in het centrum van De Panne

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Royal

Hotel in een historisch huis en vlakbij het strand

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Donny

Hotel bij Plopsaland met een binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Ibis de Panne

Slechts 10 minuten rijden van Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel La Terrasse

Op korte afstand van Plopsaland en het strand

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Parkhotel De Panne

Prachtig gelegen vlakbij het strand en Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Casino Hotel

Hotel bij Plopsaland met een culinair restaurant

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel Hof ter Duinen

Slechts 15 minuten van Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel Maxim

Modern ingericht hotel bij Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel Cosmopolite

Hotel op 20 minuten van Plopsaland in de plaats Nieuwpoort

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Plopsaland tickets

Plopsaqua tickets

Entreekaarten PlopsAqua met korting

Plopsaland overnachten

Overnacht in een hotel bij Plopsaland en ontmoet je favoriete tv helden bij Plopsaland De Panne. Het park heeft allerlei leuke attracties waarbij je avonturen beleeft met je tv vriendjes. Zo kun je bij De Bloemenmolen een zweeftocht door Mayaland maken en zo kennis maken met de wondere wereld van Maya de Bij. Vlak bij het Bumba Theater vind je de Bumba speeltuin, waar je samen met Bumba en Bumbalu kunt spelen op de vrolijke speeltoestellen. Voor de echte dappere jongens en meiden en natuurlijk ook voor volwassenen is er Anubis the Ride, een spectaculaire en mysterieuze rollercoaster die in korte tijd grote hoogtes en snelheden bereikt. Of maak een ritje in De Draak, een stoere achtbaan die je meeneemt op een vlucht rond het Kasteelplein. Om even tot rust te komen na al die actie, is er de Doorloopweide, waarbij je kippen, geiten en nog veel meer dieren van dichtbij kunt bewonderen. Met een verblijf in een hotel bij Plopsaland weet je zeker dat je genoeg tijd hebt om alles te zien en te beleven. 

Plopsa Shows

Ook zijn er met enige regelmaat verschillende shows te zien, zoals de Bumba Show en de Samson en Marie zomershow. Rondom de feestdagen zijn er vaak speciale themashows, zoals met Halloween of Sinterklaas. In Plopsaland is er meer dan voldoende mogelijkheid om even een lekker hapje of drankje te doen voordat je weer op weg terug gaat naar je hotel.

Plopsaland arrangement

Om het helemaal makkelijk te maken, kun je via deze pagina één van de Plopsaland arrangementen inclusief hotel boeken. Deze zijn op basis van eigen vervoer en inclusief tickets en verblijf. Er zijn diverse accommodaties beschikbaar. Als je overnacht in één van de comfortabele vakantieverblijven in Bray-Dunes of Westende, ontvang je hierbij gratis Plopsaland De Panne tickets voor het hele gezin!

Plopsaland Hotel

Wil je overnachten in een hotel bij Plopsaland dan vind je hier een groot aantal hotels op korte afstand van het pretpark. Je kunt kiezen voor het Plopsa Hotel die direct naast de ingang van het pretpark ligt. Een andere optie is een hotel in het gezellige centrum van De Panne waar je ’s avonds nog op veel plekken terecht kunt voor een hapje of een drankje. Je bereikt vanuit hier in enkele minuten met de auto de ingang van Plopsaland of Plopsaqua. Ook is er de mogelijkheid om in een Plopsaland hotel op loopafstand van het pretpark te verblijven. Aan het strand in verschillende Belgische badplaatsen vlakbij Plopsaland vind je bovendien een aantal zeer kindvriendelijke hotels. Ben je nog niet uitgezwommen bij Plopsaqua? Dan kun je ook een hotel kiezen met een binnenzwembad, voor een verfrissende duik ’s avonds of ’s ochtends. Ook zijn er hotels met wellness faciliteiten, zoals een bubbelbad, solarium of fitness. Zo kun je zelf je verblijf in een Plopsaland hotel zo ontspannen of sportief maken als je wilt.

De omgeving van Plopsaland De Panne is ideaal voor een korte strandvakantie dichtbij huis. Kinderen zullen zeker genieten van de combinatie pretpark en strand. Het overdekte zwembad Plopsaqua en de mooie omgeving geschikt voor fiets- en wandeltochten voegen nog een extra dimensie toe. Met de kustttram kun je bovendien gemakkelijk de verschillende gezellige kustplaatsen ontdekken. 

Hotel bij Plopsaland boeken

Boeken doe je heel gemakkelijk via deze pagina. Er zijn meerdere reisaanbieders die een hotel bij Plopsaland De Panne aanbieden. Tickets voor het Plopsaland park of waterpark Plopsaqua zijn bij de hotels meestal niet inbegrepen, uiteraard wel als je een arrangement boekt. Via deze site kun je wel snel alvast tickets boeken, kijk daarvoor op de pagina met Plopsaland tickets. De tickets worden door verschillende aanbieders vaak met korting aangeboden.

Door te klikken op één van de aanbieders vind je meer informatie en kun je meteen je verblijf reserveren. Wij werken alleen met erkende en betrouwbare reisaanbieders. Ga dus ontspannen op reis en weet dat je verblijf goed geregeld is. Vakantie begint bij de voorpret, dus boek nu snel je reis naar een Plopsaland hotel in het mooie kustgebied bij De Panne.

Booking.com