Op deze pagina vind je een handig overzicht van hotels bij Puy du Fou. Het Franse themapark Puy du Fou heeft een aantal eigen mooi gethematiseerde Puy du Fou hotels die direct naast het park liggen. Ook de omgeving van Puy du Fou biedt echter voldoende mogelijkheden om te overnachten. De meeste hotels bij Puy du Fou liggen in een rustige omgeving op enkele kilometers afstand van het themapark. Je kunt ook kiezen voor een hotel nabij de afrit van de Franse autosnelweg A87 om zo snel weer op weg te zijn. Puy du Fou ligt in de Franse kustregio Vendee, tussen Bretagne en Bordeaux. Als je verblijft in één van de hotels bij Puy du Fou combineer je je bezoek aan dit themapark dan ook eenvoudig met andere bezienswaardigheden in de omgeving zoals een aantal historische kastelen en de dierentuin Zoo des Sables. Puy du Fou ligt op ongeveer drie uur rijden van de Franse hoofdstad Parijs.... Lees meer

Hotels

Puy du Fou

Camp du Drap dOr

De hotelkamers van het Camp du Drap d’Or zijn losse bungalowtenten
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Vergelijk aanbieders
Puy Du Fou

Chateau du Boisniard

Luxe overnachten vlakbij Puy Du Fou
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Puy Du Fou

Hotel La Verriaire

Overnachten bij Puy Du Fou
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Puy Du Fou

Hotel Logis Aloe

Slechts 15 minuten van Puy Du Fou
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Puy Du Fou

Hotel Ibis Les Herbiers

Hotel op 20 minuten van Puy Du Fou
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Tickets

Puy du Fou

Tickets Puy du Fou

Entreekaarten Puy Du Fou met korting
 • Eigen vervoer
 • Incl. tickets

Arrangementen

Kiezen voor een hotel bij Puy du Fou

Wie niet wil overnachten in een officieel Puy du Fou hotel heeft ruime keuze aan andere hotels in de nabijheid van het themapark. In drukke periodes kunnen de Puy du Fou hotels ook volgeboekt zijn, maar uitwijken naar een ander hotel is dan een prima alternatief. Met het overzicht op deze pagina vind je eenvoudig een goedkoop hotel bij Puy du Fou wat aan al je wensen voldoet. Een hotel bij Puy du Fou ligt meestal op zo'n tien tot twintig minuten rijden van het themapark. Enkele hotels in de omgeving van Puy du Fou beschikken over een zwembad om heerlijk af te koelen na een warme dag. 

Omgeving van Puy du Fou verkennen

Met een verblijf van enkele nachten in een hotel bij Puy du Fou ben je ook uitstekend in de gelegenheid om de omgeving te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld twee dagen het themapark en maak vervolgens mooie wandelingen in de groene en rustige omgeving of bezoek een kasteel. Als je het niet erg vindt om wat langer in de auto te zitten kun je ook naar het strand van de mooie Franse westkust. 

Boeken van een hotel bij Puy du Fou en tickets

De hotels bij Puy du Fou die je op deze pagina vindt kun je boeken bij diverse reisaanbieders. Vergelijk goed de prijzen om zo een goedkoop hotel bij Puy du Fou te vinden. Bekijk ook goed welke opties, bijvoorbeeld ontbijt, inbegrepen zijn. Je boekt altijd rechtstreeks bij de reisaanbieder en uiteraard werken wij alleen met erkende en betrouwbare partijen op onze website. 

Om het themapark te kunnen bezoeken kun je ook vast je Puy du Fou tickets online kopen. Online kun je soms gebruik maken van korting op Puy du Fou tickets. Bovendien kun je met je online gekochte tickets bij het park meteen doorlopen naar de kaartcontrole. Op drukke dagen scheelt dit soms lang wachten bij de kassa. 

Booking.com