Een hotel bij Slagharen is natuurlijk ook een leuke optie om te overnachten bij Attractiepark Slagharen. Een hotel heeft natuurlijke vele aantrekkelijke voordelen. Zo is er in de meeste kamers airco aanwezig en worden de bedden iedere dag opgemaakt. Op deze pagina staat een overzicht van verschillende hotels bij Slagharen. In de omliggende plaatsen, waaronder Hardenberg, zijn verschillende hotels te vinden vanuit waar je in enkele minuten met de auto naar Attractiepark Slagharen rijdt. Iets verder weg, binnen een straal van zo'n dertig minuten rijden van Slagharen, heb je nog meer keus. Een hotel bij Attractiepark Slagharen biedt je een verblijf in luxe en van alle gemakken voorzien. Sommige hotels hebben ook familiekamers.

Reserveer ook Slagharen tickets om tijdens je verblijf een of meerdere dagen het attractiepark te bezoeken. Vanuit de diverse hotels in en bij Slagharen zijn er ook veel mogelijkheden voor andere leuke uitstapjes met het hele gezin. Ontdek bijvoorbeeld de omgeving en bezoek andere leuke uitstapjes in de omgeving. Verblijf je liever in een vakantiepark? Kijk dan eens op de pagina vakantiepark bij Slagharen voor de mogelijkheden. ... Lees meer

Hotels bij Attractiepark Slagharen

Hotel Hardenberg

Op slechts 10 minuten van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

De Zilveren Maan

Bed & Breakfast bij Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

De Zon Hotel & Restaurant

Gelegen aan rivier De Vecht

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Paping Hotel & Spa

Incl. Wellness faciliteiten

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel De Zwaan

Gezellig familiehotel

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

Hotel Inn Salland

Hotel in Raalte

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

Attractiepark Slagharen tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting

Attractiepark Slagharen arrangementen

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie

Hotel bij Attractiepark Slagharen

Heb je een bezoek gebracht aan Attractiepark Slagharen en heb je geen zin meer om 's avonds nog naar huis te rijden? Dan is een hotel bij Attractiepark Slagharen een goed idee! In de directe omgeving van het attractiepark vind je diverse hotels in allerlei luxeniveaus en prijsklasses. De hotels in en om Slagharen zijn doorgaans van alle gemakken voorzien en staan garant voor een ontspannen vakantie. Vanuit de diverse hotels bij Slagharen zijn er ook veel mogelijkheden voor het verkennen van de omgeving. Er is hier namelijk van alles te doen voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Zwolle of Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ook het pretpark Plopsa Indoor Coevoorden is dichtbij. Sommige hotels verhuren ook fietsen zodat je per fiets de omgeving kunt ontdekken.

Hotel Slagharen boeken en Slagharen tickets

Op deze pagina staat een overzicht van verschillende hotels bij Slagharen. Per hotel zie je direct welke reisorganisaties het hotel aanbieden in hun assortiment. Om een goedkoop hotel bij Attractiepark Slagharen te vinden doe je er goed aan de prijzen en voorwaarden van de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Boeken doe je rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. Op deze manier heb je altijd de goedkoopste prijs te pakken!

Wanneer je je hotel bij Slagharen geboekt hebt is het een goed idee om ook vast online Slagharen tickets te bestellen. Dit scheelt wachten bij de kassa van het pretpark, waardoor je na aankomst als één van de eersten bij de populaire attracties kunt zijn. Op de pagina Slagharen tickets vind je aanbieders van goedkope tickets voor Attractiepark Slagharen en tickets met korting. 

Een andere voordelige optie kan een Attractiepark Slagharen arrangement zijn. Hierbij zijn verblijf en entree tickets inclusief en doordat je deze twee als arrangement boekt is het vaak ook nog eens een stuk voordeliger dan alles los te boeken.

Vakantiepark bij Attractiepark Slagharen

Verblijf je liever in een vakantiepark dan in een hotel? Dan heb je in de buurt van Attractiepark Slagharen echt alle keus! Bij het pretpark hoort ook het eigen Vakantiepark Slagharen met een groot aantal vakantiehuisjes direct naast of zelfs in het pretpark. Een voordeel van een verblijf op Vakantiepark Slagharen is dat je compleet in de sfeer van het pretpark blijft en dat je meteen tickets voor het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana krijgt. In de omgeving van Attractiepark Slagharen ligt verder nog vakantiepark PonyparkCity (waar je je eigen pony bij je huisje krijgt om te verzorgen en te rijden), Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs Sandur. Een vakantiepark bij Slagharen is vaak de ideale keuze voor gezinnen of grote groepen. De accommodaties zijn ruim en beschikken over meerdere slaapkamers. 

Booking.com