Het Legoland pretpark in Florida gaat flink uitbreiden met een aantal nieuwigheden. Zo komt er een nieuw themagebied genaamd Ninjago World met daarin een technologisch hoogstaande interactieve 4D attractie waarin bezoekers moeten schieten op de vijand om punten te scoren. Themagedeelte Ninjago World zal naar verwachting begin 2017 openen.

Legoland Beach Retreat

Ook breidt Legoland Florida de verblijfsaccommodaties uit met Legoland Beach Retreat, een heerlijk resort aan een meer voor een combinatie van “zon, zee en strand” en Lego. Er komen 166 accommodaties voor maximaal vijf personen, een zwembad en familie restaurant. Ook voor gratis vervoer van en naar het pretpark wordt gezorgd. Tot slot is er vanaf mei in het Legoland Florida pretpark ook de nieuwe show Lego Nexo Knights 4D: The Book of Creativity te zien.

Florida vakantie

Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Orlando, Florida, ook wel de pretpark hoofdstad van de wereld genoemd? Vergeet dan zeker niet pretpark Legoland Florida, op ongeveer een uur rijden van Orlando. Op onze website vind je een selectie van hotels in Kissimmee en hotels in Orlando voor een voordelig en prettig verblijf.

Reizen