28-07-2016

Vakantiepark Slagharen heeft aangekondigd het vakantiepark te gaan uitbreiden met maar liefst 100 nieuwe accommodaties! Het vakantiepark van het bijbehorende Attractiepark Slagharen wordt steeds populairder onder gezinnen voor een korte vakantie.

Nieuwe vakantiehuisjes Vakantiepark Slagharen

In de eerste helft van 2017 een nieuw gedeelte naast het bestaande vakantiepark gebouwd. Er komen ook nieuwe centrale voorzieningen bij de 100 nieuwe vakantiehuisjes te liggen. Tevens wordt de hele kwaliteit en servicegerichtheid van het vakantiepark nog beter aangepakt met bijvoorbeeld Wifi op het hele vakantiepark en nog meer speelgelegenheden voor de kinderen.

Vakantiepark Slagharen

De afgelopen paar jaar heeft Vakantiepark Slagharen bijna alle vakantiehuisjes vervangen of gerenoveerd. Een mooi moment dus om eens een korte vakantie te boeken bij dit gezellige familie pretpark! Kijk voor meer informatie en de beste Slagharen aanbiedingen eens op onze website. Op de pagina van Vakantiepark Slagharen staan nog aantrekkelijke Slagharen arrangementen. Bij je verblijf is toegang tot het pretpark en meestal ook tot het bijbehorende waterpark Aqua Mexicana inbegrepen. Verder is er in de omgeving van Attractiepark Slagharen ook van alles te beleven. Je combineert je bezoek aan Attractiepark Slagharen bijvoorbeeld eenvoudig met het vlakbij gelegen Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Vergelijk hier alle aanbieders

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie