Attractiepark Slagharen opende afgelopen vrijdag haar deuren voor het nieuwe seizoen. Nieuw dit jaar is het indrukwekkende klim- & klauterpark Black Hill Ranger Path. Andere nieuwigheden zijn een nieuwe voetgangerstunnel en een Subway restaurant in de Main Street van Slagharen.

Black Hill Ranger Path

Black Hill Ranger Path is een uitdagend klimparcours voor kinderen die niet bang zijn om tot een hoogte van 12 meter te klimmen. Black Hill Ranger Path heeft 3 verschillende niveaus met onder andere een klimmuur van 8 meter hoog, touwen parcours en een spannende rollglider. Deze rollglider heeft een lengte van 115 meter en duurt 30 seconden. Wil je een keer klimmen en de rollglider ervaren dan dien je hiervoor aparte tickets te kopen. Wanneer je verblijft op Vakantiepark Slagharen krijg je een keer gratis toegang. Campinggasten zijn hier helaas voor uitgesloten.

Subway restaurant

Naast de opening van een voetgangerstunnel bij de ingang opent Attractiepark Slagharen ook een nieuw Subway restaurant. In de Main Street van het pretpark kun je vanaf nu lekker genieten van heerlijk broodjes die je naar eigen keuze kunt laten beleggen.

Tickets

Attractiepark Slagharen

Tickets Attractiepark Slagharen

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Attractiepark Slagharen

Tickets Aqua Mexicana - Winter Slagharen

Entreekaarten Aqua Mexicana met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets