07-01-2017

Als je deze zomer van plan bent om met de auto op vakantie te gaan naar Italië, Oostenrijk of Zwitserland overweeg dan eens een tussenstop van een aantal dagen bij Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. Europa Park ligt in het zuid Duitse Zwarte Woud en vlakbij de afrit van de snelweg ligt het ideaal op de route naar deze en andere zuidelijk gelegen vakantiebestemmingen.

Europa Park hotels

Verblijf vervolgens een aantal dagen in een van de officiële Europa Park Hotels of in een van de vele hotels bij Europa Park (op loopafstand) om te kunnen genieten van alle attracties en shows die Europa Park te bieden heeft. Daarna kun je fris en uitgerust weer verder op weg naar je volgende bestemming.

Europa Park heeft een aantal eigen volledig gethematiseerde hotels zoals het Italiaanse Hotel Colosseo en Hotel Bell Rock in de stijl van New England. Hierdoor blijf je ook na je bezoek aan het pretpark helemaal in de juiste sfeer. Verder is er in het naastgelegen plaatsje Rust een groot aanbod van hotels en voordelige pensions.

Europa Park arrangement

Voor korting op toegangskaarten neem dan eens een kijkje op onze speciale Europa Park korting pagina of de pagina met alle Europa Park arrangementen. Als je Europa Park als tussenstop wilt gebruiken kunnen we je nog wel de tip geven om snel te reserveren. Europa Park is in de zomermaanden enorm populair en de hotels van en bij Europa Park zitten dan ook zeer snel vol.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Winter Europa Park arrangement

Overnachten tijdens Winter Europa Park inclusief tickets