30-05-2019

Europa Park opent op 31 mei 2019 met Hotel Kronasar alweer haar zesde gethematiseerde hotel. Het eerste Europa Park hotel dat opende was Hotel El Andaluz in 1995. Het pretpark blijft groeien en ontvangt steeds meer bezoekers die meerdere dagen bij het pretpark willen verblijven.

Wandelend naar Waterpark Rulantica

Later dit jaar opent Europa Park met Rulantica een groot nieuw waterpark. Vanaf Hotel Kronasar kun je straks wandelend naar dit mooie waterpark toe. Er zal een speciale ingang voor hotelgasten zijn zodat je ook sneller het waterpark binnen bent. Wanneer je vanaf Hotel Kronasar een bezoekje wilt brengen aan het pretpark dan word je vanaf het hotel met een gratis shuttle bus gemakkelijk naar de ingang van Europa Park gebracht.

Europa Park arrangement

Ben je benieuwd naar het nieuwe themahotel van Europa Park? Overweeg dan eens om een meerdaags Europa Park arrangement te reserveren. Europa Park heeft zoveel attracties, shows en eetgelegenheden dat een arrangement van meerdere dagen zeker is aan te raden. Ook wanneer het nieuwe Waterpark Rulantica haar deuren gaat openen is er weer zoveel nieuws te beleven dat een Europa Park arrangement de beste keus is.

Vind hier de beste prijs

Europa Park Hotel Kronasar

Europa Park hotel vlakbij waterpark Rulantica

Afstand tot het park:
Met de auto 0 - 5 minuten

Meer informatie

Europa Park arrangement

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Busreis Europa Park

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park