08-05-2018

Het Duitse pretpark Movie Park Germany heeft deze week de geheel verbouwde waterattractie Excalibur – Secrets of the Dark Forest geopend. Movie Park Germany heeft regelmatig mooie aanbiedingen of arrangementen inclusief verblijf en entree.

Nieuwe waterattractie

Aan de nieuwe waterattractie Excalibur is tot vorige week nog hard gewerkt om deze nog in de meivakantie te kunnen openen. De baan van de waterattractie is grotendeels hetzelfde gebleven als in de oude attractie Mystery River, maar volledig opgeknapt en opnieuw gethematiseerd. Bezoekers van de attractie maken deel uit van een avontuur met tovenaar Merlijn en het bekende zwaard van Excalibur. Tijdens de wilde rit over het water komen er diverse enge scenes voorbij, bijvoorbeeld met zeemonsters.

Movie Park Germany

Het Duitse pretpark Movie Park Germany is al langer bezig met een upgrade van het park en de renovatie van diverse attracties. Movie Park Germany is een leuke bestemming voor een korte vakantie of weekend weg. Via onze website vind je van verschillende aanbieders een goedkope Movie Park Germany arrangement.

Arrangementen

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de

Busreis