04-06-2018

Boek nu je verblijf in een van de twee Phantasialand hotels in het voor- of naseizoen en profiteer van een exclusief uur na sluitingstijd waarin alleen hotelgasten het themagedeelte Klugheim met de achtbanen Raik en Taron kunnen ontdekken. Zonder lang te hoeven wachten maak je zo veel ritjes als je maar wilt!

Phantasialand na sluitingstijd

Wanneer het Duitse pretpark Phantasialand de poorten sluit is de pret voor hotelgasten nog niet voorbij. In het voor- en naseizoen (tot en met 30 juni 2018 (met uitzondering van 28 juni) en van 1 september tot en met 4 november 2018) is het themagedeelte Klugheim 30 minuten na sluitingstijd nog een extra uur geopend alleen voor hotelgasten. Klugheim is een recente toevoeging in Phantasialand en een van de mooiste themagedeeltes van het park. Je vindt er twee achtbanen: de snelle multi-lanceer achtbaan Taron en de familie achtbaan Raik. Omdat de achtbanen tijdens dit uur alleen voor hotelgasten (die over een geldig dagticket beschikken) geopend zijn, hoef je niet lang te wachten en kun je extra vaak genieten van deze twee bijzondere achtbanen.

Phantasialand Hotel Ling Bao en Hotel Matamba

Phantasialand beschikt over twee eigen mooi gethematiseerde hotels. Phantasialand hotel Ling Bao is ontworpen in de stijl van het Chinese themagedeelte. Je vindt hier luxe (familie)kamers, een restaurant, lounge en zelfs een zwembad. Dat is heerlijk ontspannen na je dag in het pretpark. In Phantasialand hotel Matamba heerst de sfeer van het Afrikaanse themagedeelte. Dit hotel heeft een leuke speelgelegenheid voor de kinderen en ook een eigen restaurant. Er is in Phantasialand zoveel te beleven aan attracties en shows dat het een bezoek van minimaal twee dagen met hotelovernachting zeker aan te raden is!

Hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets