04-09-2016

In Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland, is het in de periode rondom Halloween een groot gezellig griezelig feest gericht op het hele gezin. Van 26 september tot en met 8 november kun je niet alleen genieten van alle Europa Park attracties en shows maar ook van de uitgebreide Halloween aankleding en sfeer. Blikvanger is de gigantische pompoen op de koepel van indoor achtbaan Euro-Sat. Ook zijn er diverse speciale Halloween activiteiten.

Europa Park Halloween

Tijdens de Halloween Griezelweken in Europa Park (laatste week van oktober) wordt elke avond de bijzondere show Mysteria opgevoerd met 3D en laser effecten. Ook de vorig jaar zeer goed ontvangen musical Spook Me wordt opnieuw op de planken gebracht in het pretpark. De thematisering rondom Halloween wordt in Europa Park volledig doorgevoerd, zelfs tot in de restaurants waar je kunt genieten van allerlei Halloween specialiteiten. Twee extra evenementen, de Halloween Horror Nights en de SWR3 Halloween Party, zijn gericht op de echte horror fans. Hier zijn aparte tickets voor nodig.

Wij biederen diverse goedkope Halloween arrangementen naar pretparken aan inclusief entreekaarten en overnachting. Kijk op onze website voor meer informatie en beschikbaarheid en prijzen van de Europa Park arrangementen. Boek je liever los je overnachting? Kijk dan op onze website voor meer informatie over de officiële Europa Park hotels en goedkope hotels bij Europa Park.

Busreis Europa Park Halloween

Via onze website kun je ook nog een busreis Europa Park reserveren tijdens het Halloween seizoen in Europa Park. Makkelijk en comfortabel naar het zuiden van Duitsland reizen met de bus. De busreis Europa Park is in combinatie met een bezoek aan de stad Straatsburg. Je kunt er echter ook voor kiezen om twee dagen in Europa Park te besteden. Op dag 1 kun je vanuit meer dan 50 verschillende opstap plaatsen in Nederland de busreis naar Europa Park beginnen. De Halloween Europa Park busreis vertrekt op donderdag 27 oktober. Wees er snel bij er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen en vol = vol.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Hotels

Europa Park Hotel Castillo Alcazar

Gethematiseerd als een middeleeuws kasteel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Europa Park Hotel Colosseo

Europa Park hotel met een uitgebreide wellness

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Europa Park Hotel El Andaluz

Spaanse thema hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Europa Park Hotel Bell Rock

Hotel dat is geïnspireerd op de Verenigde Staten en New England

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Am Park

Tegenover Europa Park

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Gastehaus Parkblick

Europa Park is makkelijk te voet bereikbaar

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten