09-09-2019

Ook dit jaar weer kun je op acht verschillende avonden in het Limburgse pretpark Toverland genieten van de Halloween Nights. In het pretpark vind je op deze avonden meer dan 100 scare actors verdeeld over vijf scare zones om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Verder zijn er twee spookhuizen en een spannend doolhof. Nieuw dit jaar is een walkthrough experience in de bossen aan de rand van Toverland.

Toverland tickets - 20% korting

Walktrough experience: The Witches Forest

Nieuw dit jaar is de Walktrough experience: The Witches Forest. Achter het themagebied Avalon ligt een mooi bos met slingerpaadjes waar bezoekers in het donker ruim tien minuten doorheen dwalen. In dit bos zijn de heksen de baas en er worden hier duistere rituelen uitgevoerd. Kortom, een spannende ervaring voor echte durfals!

Nieuwe thema's in de spookhuizen en het doolhof

De twee spannende spookhuizen en het doolhof hebben alledrie dit jaar een compleet nieuw thema. Eén van de spookhuizen, The Dollhouse genaamd, staat in het teken van een gekke poppenmaker waar levensechte enge poppen te zien zijn. Het andere spookhuis heeft de naam Fear of Woods waar je op zoek gaat naar een verdwenen boswachter. In het buitengedeelte van het pretpark vind je het doolhof dat tijdens de Halloween Nights is omgebouwd tot een Halloween doolhof. De naam van dit doolhof is Trapped! Als je dit doolhof durft te betreden moet je oppassen voor al het ongedierte dat hier leeft. In je speurtocht naar de uitgang van het doolhof word je door diverse ratachtige wezens opgejaagd!

Spectaculaire vuurwerkshow

De Halloween Nights in Toverland starten om 18.30 uur en eindigen laat in de avond om 23.00 uur. Het pretpark sluit de avond dan af met een spectaculaire vuurwerkshow. Deze show is zeker het bezoeken waard!

Toverland tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting

Toverland arrangement

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets