Harry Potter achtbaan voor Islands of Adventure in Florida

In 2019 zal er in Islands of Adventure, het tweede pretpark van Universal Orlando Resort in Florida een bijzondere nieuwe attractie geopend worden. Het wordt een achtbaan beleving gebaseerd op de bekende Harry Potter verhalen. Om plaats te maken voor deze nieuwe attractie sluit de bestaande achtbaan Dragon Challenge in september van dit jaar.

Nieuwe Harry Potter attractie

De nieuwe Harry Potter attractie in het pretpark Islands of Adventure in Orlando, Florida wordt niet zomaar een achtbaan. Het wordt een complete beleving voor de hele familie. Veel details zijn nog niet bekend, maar wel is duidelijk dat het weer een uniek concept gaat worden waarbij het beleven van een verhaal, de karakters uit de bekende Harry Potter serie en een spannende achtbaan op een bijzondere manier gecombineerd worden. Universal Studios werkt voor deze attractie samen met Warner Bros en het ontwerpteam van de Harry Potter films. De Harry Potter achtbaan komt te liggen in het themagebied The Wizarding World of Harry Potter - Hogsmeade en zal in 2019 openen.

Pretpark voor echte Harry Potter fans

Universal’s Islands of Adventure is een pretpark wat echte Harry Potter fans zeker moeten bezoeken! Je vindt hier namelijk een compleet Harry Potter themagebied met diverse spannende en mooi gethematiseerde attracties. Je waant je daadwerkelijk in een Harry Potter film daar. Wanneer je beschikt over een 2-parken ticket kun je ook een rit maken in de Hogwarts Express. In deze bijzondere trein zie je onderweg beelden en karakters uit de Harry Potter films. De trein brengt je naar het Universal Studios pretpark voor nog meer Harry Potter en andere film belevenissen.

Universal Orlando Resort

Het Universal Orlando Resort ligt in de Amerikaanse staat Florida. Orlando wordt ook wel de pretpark hoofdstad van de wereld genoemd. Universal Orlando Resort bestaat uit twee pretparken, Universal Studios en Islands of Adventure, en het pas geopende waterpark Volcano Bay. Overnachten kan in een van de luxe Universal Resort Orlando Hotels die vlakbij de pretparken liggen of in een van de vele goedkope hotels in Orlando en omgeving.

 

Reizen