07-02-2017

De bouw van het Loonsche Land hotel op het nieuwe Efteling vakantiepark het Loonsche Land heeft vandaag met het plaatsen van een groot hertengewei het hoogste punt bereikt. Het mooie hoge hotelgebouw zal vanuit verschillende plekken in De Efteling zelfs te zien zijn!

Efteling Loonsche Land

Vakantiepark het Loonsche Land ligt namelijk op loopafstand van de ingang van het pretpark. Naast het Loonsche Land hotel komen er ook verschillende vakantiehuisjes, allemaal met een zeer natuurlijke uitstraling. De natuur zal centraal staan in het nieuwe Efteling vakantiepark, onder meer zichtbaar in natuurlijke speelelementen voor kinderen, een kleine kinderboerderij en een restaurant waar groenten uit eigen tuin gebruikt zullen worden.

Efteling 65 jaar

Vakantiepark Loonsche Land zal de deuren openen voor bezoekers op 31 mei, een maand eerder dan oorspronkelijk gepland. Leuk detail is dat op deze datum De Efteling precies 65 jaar bestaat! De laatste jaren wordt een meerdaags verblijf bij De Efteling steeds populairder. Overnachten kan in het Efteling Hotel, Vakantiepark Efteling Bosrijk en straks dus ook in Vakantiepark het Loonsche Land. In de omgeving van de Efteling vind je ook diverse goedkope hotels.

 

Arrangementen

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting