24-01-2019

Vlakbij Walt Disney Word in Orlando, Florida is een gigantisch groot resort geopend. Het Margaritaville Resort Orlando zoals dit nieuwe resort heet heeft een groot hotel, een vakantiepark, waterpark en een uitgaansgedeelte met winkeltjes en restaurants. De pretparken en waterparken van Walt Disney World liggen allemaal binnen maximaal een half uurtje rijden van het Margaritaville Resort. Ook de parken van Universal Orlando en SeaWorld Orlando zijn gemakkelijk bereikbaar.

Compleet resort

Het Margaritaville Resort Orlando is een zeer compleet resort. Wil je tijdens je vakantie bijvoorbeeld gevarieerd dineren dan kan dit in de vele eettentjes en restaurants die er op het resort te vinden zijn. Hou je van shoppen dan ben je hier ook aan het juiste adres. Op het resort is er namelijk een grote variatie van winkeltjes te vinden. En wat dacht je van een heuse bioscoop, de vele vormen van entertainment en de geweldige spa.

Waterpark

Op het resort is ook een groot waterpark te vinden met de naam Island H2O Live! In het waterpark dat pas later dit jaar haar deuren zal openen vind je diverse waterglijbanen voor jong en oud. Wil je lekker relaxen dan kan dat in een van de cabanas of in een lekkere hangmat.

Elke dag naar de pretparken

Vanuit dit nieuwe resort kun je elke dag naar een ander pretpark! Koop je tickets van tevoren online, zodat je korting krijgt en bij de pretparken niet meer in de rij hoeft. Een meerdagenpas is doorgaans het goedkoopst. Kijk voor meer informatie op de pagina van Walt Disney World tickets

Reserveren

Margaritaville Resort Orlando

Vakantie resort bij Walt Disney World

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Vakantie

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida