09-06-2018

Vanaf 10 juni is het tijd voor een compleet nieuw seizoen in Disneyland Parijs! Tot en met 30 september is het de Marvel Superhelden Zomer.

Overal Superhelden

Vooral in het Walt Disney Studios park kom je je favoriete superhelden overal tegen. Zo zijn er diverse shows waarin verschillende Marvel Superhelden zoals Spider-Man en Iron Man het tegen elkaar en tegen gezamenlijke vijanden opnemen. De Superhelden shows zitten vol special effects om het extra spannend te maken. Ook kunnen kinderen een echte meet & greet beleven met Captain America en is er de Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off, waarin iedereen zijn beste dansmoves kan laten zien.

Vakantie Disneyland Parijs

De Marvel Superhelden Zomer is een unieke kans om Disneyland Parijs van een heel andere kant te zien. Verblijf in een van de officiële Disneyland Parijs hotels, Disney’s Davy Crockett Ranch of het nieuw geopende Center Parcs Villages Nature. Disneyland Parijs is ook een perfecte tussenstop voor enkele dagen als je op weg bent naar vakantie verder in Frankrijk of Spanje.

Aanbiedingen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets