19-05-2018

De populaire familie attractie Mickey’s PhilharMagic komt naar Disneyland Parijs. Je vindt deze bijzondere attractie al in Walt Disney World Florida en in Tokyo Disneyland. Vanaf oktober is Mickey’s PhilharMagic dus ook in Parijs te beleven.

Unieke show

Mickey’s PhilharMagic is een unieke show vol met bekende Disney muziek en bijpassende beelden. De show is voor iedereen een feest der herkenning en bevat ook diverse special effects zoals geur en water. In de show, die geschikt is voor het hele gezin, vraagt Mickey aan Donald om zijn muziekinstrumenten klaar te zetten. Donald mag daarbij niet aan Mickey’s magische hoed komen. Dat doet hij uiteraard wel, waardoor alles om hem heen tot leven komt en Donald het middelpunt wordt van allerlei bekende Disney films, waaronder Belle en het Beest, de Leeuwenkoning, de Kleine Zeemeermin en Aladdin.

Mickey’s PhilharMagic in Disneyland Parijs

De familie attractie is al jaren een groot succes in het Magic Kingdom park in Walt Disney World Florida. Ook in Tokyo Disneyland kunnen bezoekers al een tijd genieten van de show. In Disneyland Parijs komt de attractie in het theater in Discoveryland. In dit theater werden tot voor kort wisselende en korte shows opgevoerd. De muzikale 4D attractie Mickey’s PhilharMagic is vanaf oktober 2018 te zien in Disneyland Parijs.

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets

Busreis

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting