19-06-2018

Ook dit jaar organiseert Attractiepark Toverland weer de magische Midzomeravonden. Op zeven woensdagen in de zomervakantie zijn er allerlei extra’s te beleven in het park. Toverland is tijdens de Midzomeravonden tot maar liefst 23 uur geopend. Blijven slapen kan in een hotel bij Toverland.

Live entertainment en vuurwerk

Tijdens de Midzomeravonden kun je genieten van diverse soorten live entertainment (vanaf 17.00 uur) en speciale karakters zoals tovenaar Merlijn. Toverland bestaat uit zes verschillende themagebieden en in elk themagebied zijn bijpassende acts en shows te vinden. In het nieuwe themagebied Avalon spelen de Troubadours of Avalon Middeleeuwse muziek en bij de houten achtbaan Troy wordt de vuurshow Helios vertoond. De Midzomeravonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow tegen de achtergrond van het nieuwe themagedeelte Port Laguna. De show heet ‘Discover your own Magic’ en bevat muziek van de twee nieuwe themagedeelten.

Data

De Midzomeravonden zijn een uitstekende manier om als een van eersten de nieuwe themagedeelten Avalon (met achtbaan Fenix, de eerste wing coaster van Nederland!) en Port Laguna (nieuw entreegebied) te ontdekken. Deze openen namelijk op 7 juli. De Midzomeravonden vinden plaats op zeven woensdagen in de zomervakantie: op 11, 18 en 25 juli en op 1, 8, 15 en 22 augustus 2018. Attractiepark Toverland is tijdens de Midzomeravonden geopend tot 23.00 uur. Als je dan geen zin meer hebt om naar huis te rijden, boek je eenvoudig een Toverland hotel in de omgeving van het pretpark.

Tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Hotels

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten