13-03-2017

Deze week is in het Walt Disney World waterpark Typhoon Lagoon de nieuwe attractie Miss Adventure Falls geopend. Walt Disney World ligt in de Amerikaanse staat Florida, in de plaats Kissimmee, vlakbij Orlando.

Walt Disney World

Walt Disney World bestaat uit vier verschillende pretparken en twee Disney waterparken. In het tropische waterpark Typhoon Lagoon kun je vanaf nu dus genieten van de nieuwe attractie Miss Adventure Falls. Het is een heuse wildwaterbaan met rafts geschikt voor vier personen. De spannende rit duurt maar liefst 2 minuten en is daarmee de langste rit van het waterpark. Gasten worden in de Miss Adventure Falls attractie meegenomen in het verleden van de fictieve kapitein Mary Oceaneer en komen langs verschillende van haar schatten.

Vakantie Disney World

Zin gekregen in zon en water? Boek dan nu je verblijf bij Walt Disney World in Orlando, Florida. Overnachten kan in de officiële Walt Disney World Hotels of in een van de vele goedkope hotels vlakbij Walt Disney World. Op ongeveer 20 minuten rijden van Walt Disney World vind je ook nog de pretparken van Universal Orlando Resort. Hier opent binnenkort ook een nieuw waterpark, Volcano Bay genaamd.

Reizen

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen