23-04-2018

Net zoals vorig jaar is De Efteling tijdens de zomermaanden juli en augustus weer op zowel vrijdag- als zaterdagavond tot 23.00 uur geopend. Tijdens het zogenaamde Negen Pleinen Festijn is het in De Efteling extra gezellig met live muziek en diverse vormen van entertainment op negen pleinen verspreid door het park. Uiteraard zijn ook de attracties tot ’s avonds laat geopend en kun je genieten van de mooie en sfeervolle verlichting in het park.

Twee nieuwe pleinen

Komende zomer introduceert De Efteling twee nieuwe pleinen tijdens het Negen Pleinen Festijn. Het Stations Plein en het Witte Paard Plein vervangen door het Hartenhof Plein en het Anton Pieck Plein. Op het Hartenhof Plein kun je mee doen met de Symbolicaanse hofdans en kom je diverse figuren uit de populaire nieuwe attractie tegen. Op het Anton Pieck Plein wordt vrolijke muziek gespeeld door de Harmonie van Drie en er zijn verschillende straattheater acts.

Boek je verblijf bij Efteling

Wat is er nu leuker dan na je lange dag in De Efteling gewoon lekker blijven slapen? Boek nu je verblijf in het Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Bosrijk of vakantiepark Loonsche Land om helemaal in de Efteling sfeer te blijven tijdens je bezoek. Wanneer je verblijft in een van de accommodaties van De Efteling heb je elke dag onbeperkt toegang tot het pretpark.

Arrangementen

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting

Tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten