28-06-2018

In juli en augustus is het elke vrijdag- en zaterdagavond weer Negen Pleinen Festijn in De Efteling. Tijdens deze zomeravonden vol extra entertainment is De Efteling tot maar liefst 23.00 uur geopend. De eerste Efteling zomeravond is op vrijdag 6 juli.

Programma Negen Pleinen Festijn

Elke vrijdagavond en zaterdagavond in juli en augustus vinden in De Efteling de jaarlijkse zomeravonden plaats, genaamd het Negen Pleinen Festijn. Op deze avonden is De Efteling tot 23.00 uur geopend en kun je op negen verschillende pleinen in het park terecht voor afwisselend entertainment en extra gezelligheid. Nieuw dit jaar zijn het straattheater en de Harmonie van Drie op het Anton Pieckplein en de dans met de hofhouding van Symbolica op het Hartenhof.

Op de andere pleinen is het entertainment vergelijkbaar met vorige jaren en volledig in het thema van het betreffende plein. Zo kun je op het Herauten Plein luisteren naar de sprookjes van Klaas Vaak en waan je je op het Pirana Plein meteen in Zuid Amerika door alle vrolijke en zomerse muziek. Op het Fata Morgana Plein wordt je ondergedompeld in Oosterse magie. Het Efteling Meezingfestijn op het Carnaval Festival Plein en het Jurgen Freilich Familien Fest op het Steenbok Plein staan ook altijd garant voor veel gezelligheid voor jong en oud.

Efteling overnachten

Tijdens het Negen Pleinen Festijn zijn er zomerse hapjes en drankjes in het park te koop en natuurlijk kun je ook gewoon genieten van alle attracties en vaste shows. In de schemering en het donker is De Efteling ook nog eens extra sfeervol. Geen zin meer om laat in de avond nog terug naar huis te rijden? Blijf dan slapen in het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk of Loonsche Land of in een goedkoop hotel vlakbij. Recentelijk is er met het GuestHouse hotel een nieuw hotel bij De Efteling geopend.

Tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten

Hotels

Efteling Grand Hotel

Het meest luxe Efteling hotel midden in het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

De Slapende Hollander

Slechts 5 minuten wandelen van de ingang van De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Op loopafstand van De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Beck’s Bed & Breakfast

Bed & Breakfast in Kaatsheuvel en 10 minuten wandelen van De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten