05-06-2018

Deze week opent er in Kaatsheuvel een nieuw hotel haar deuren. Het nieuwe hotel, genaamd GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, biedt unieke familiekamers aan. Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel ligt op maar enkele minuten lopen van De Efteling wat hierdoor een prima keus is voor een meerdaags verblijf bij het pretpark.

Efteling Hotel met familiekamers

Door slim gebruik van de ruimte (bijvoorbeeld met unieke grote stapelbedden) kun je ook met grotere gezinnen hier terecht voor een comfortabel verblijf tegen aantrekkelijke prijzen. Alle kamers zijn modern en van alle gemakken voorzien. Er zijn kamers voor twee tot en met maar liefst acht personen te reserveren.

Gezellig sfeer

Het GuestHouse Hotel bij De Efteling ademt een moderne en huiselijke sfeer en beschikt over diverse faciliteiten. Er is een gezamenlijke woonkamer/lobby met een bar, koffiecorner, televisie, muziek en speelgelegenheid voor de kinderen. Vanuit de gezellige woonkamer heb je uitzicht op de groene daktuin. Hier kunnen kleine kinderen naar hartenlust spelen in de zandbak of op de glijbaan. Ook aan de oudere kinderen (en volwassenen!) is gedacht met bijvoorbeeld tafeltennis, biljart en airhockey. Ook worden er tours door de moestuin georganiseerd.

Samenwerking

Uit de moestuin komen vele ingrediënten voor de keuken. Het restaurant GuestHouse Kitchen werkt ook intensief samen met de ondergelegen supermarkt om gasten smaakvolle, verse en betaalbare maaltijden te kunnen serveren. GuestHouse Kitchen heeft een menukaart met vaste en wisselende gerechten. Door optimaal gebruik te maken van de aanvoer van verse ingrediënten wordt samen met de supermarkt verspilling tegengegaan.

Overnachten bij De Efteling

Het GuestHouse Hotel is ideaal voor gezinnen die een voordelig Efteling hotel zoeken. Het GuestHouse Hotel ligt op slechts 500 meter van De Efteling, waardoor je te voet kunt en direct de parkeerkosten bespaart. Het GuestHouse Hotel biedt diverse Efteling arrangementen aan. Andere uitstapjes in de omgeving zijn bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen of de Brabantse steden Tilburg en Den Bosch. Op 150 meter afstand van het hotel vind je ook nog het ‘GuestHouse zusje’ Hotel de Kroon. In dit kleine hotel kun je ook goedkoop overnachten bij De Efteling.

Aanbieders

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Op loopafstand van De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie