11-07-2016

Vandaag is in het Duitse Europa Park het langverwachte nieuwe themagedeelte Ierland geopend! Het nieuwe themagebied Ierland richt zich met name op (jonge) kinderen met hun families. Je waant je in een echt Iers, klein vissersdorpje waar allerlei leuke en spannende attracties op je wachten.

Kinderachtbaan 

Zo is er onder andere een kinderachtbaan, een schommelschip en een tractor rit waarbij je onder weg van alles tegen komt. Ook vind je in het nieuwe Ierse themagedeelte in Europa Park een overdekt speelgedeelte, zodat kinderen zich ook bij minder mooi weer geen minuut hoeven te vervelen! Uiteraard is ook het horeca aanbod met verschillende Ierse specialiteiten helemaal in stijl vorm gegeven.

Europa Park Duitsland

Europa Park is het grootste pretpark van Duitsland en zeker een meerdaags bezoek waard! Het is ideaal gelegen in zuid Duitsland als avontuurlijke tussenstop wanneer je deze zomer op weg bent naar Oostenrijk/Zwitserland of Italië. Je kunt verblijven in een van de luxe en rijk gethematiseerde officiële Europa Park Hotels of kiezen voor een goedkoop hotel of pension vlakbij Europa Park. De meeste hotels bij Europa Park liggen op loopafstand van het pretpark. Op onze website vind je bovendien ook nog diverse aantrekkelijke Europa Park arrangementen en meer informatie over een busreis Europa Park.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Busreizen

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park