10-06-2016

Attractiepark Slagharen krijgt in 2017 een nieuwe achtbaan! De nieuwe achtbaan komt in plaats van de Thunder Loop, een achtbaan die al sinds 1979 in het pretpark stond en de eerste achtbaan in Nederland was die over de kop ging. In het najaar zal de achtbaan afgebroken worden om plaats te maken voor de nieuwe.

Nieuwe achtbaan Attractiepark Slagharen

De nieuwe achtbaan in Attractiepark Slagharen zal hoger en spectaculairder worden dan zijn voorganger en in ieder geval een looping hebben. Meer details worden binnenkort bekend gemaakt. De opening van de nieuwe achtbaan in Attractiepark Slagharen is naar verwachting in het voorjaar van 2017. Attractiepark Slagharen is een gezellig pretpark voor de hele familie. Jong en oud vermaken zich in de vele attracties en ook het naastgelegen waterpark Aqua Mexicana is een groot succes.

Vakantiepark Slagharen

Met een verblijf in Vakantiepark Slagharen maak je van je bezoek een echte vakantie. Je kunt overnachten in een bungalow, stacaravan of Wigwam en loopt vanuit je accommodatie zo het pretpark in. In de directe omgeving van het pretpark vind je ook diverse hotels bij Attractiepark Slagharen en vakantieparken bij Attractiepark Slagharen. Wil je Attractiepark Slagharen of Vakantiepark Slagharen met korting bezoeken neem dan eens een kijkje op onzen speciale Attractiepark Slagharen korting pagina.

Tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting

Arrangementen

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie