16-06-2018

Vanaf deze zomer presenteert Universal Orlando Resort een spectaculaire nieuwe avondshow. Diverse avonden per week zal er op het meer in het Universal Studios park een volledig nieuwe show met muziek uit bekende films te zien zijn. De nieuwe Universal Orlando Resort show gaat ‘Universal Orlando’s Cinematic Celebration’ heten.

Avondshow met special effects

Met deze nieuwe avondshow op het meer kun je je dag in Universal Studios in Orlando, Florida op een bijzondere manier afsluiten. De show bevat meer dan 120 dansende fonteinen en videoprojecties op grote waterschermen. Allerlei bekende films en filmkarakters komen voorbij, en dat alles op de mooiste film muziek. De diverse filmfragmenten die tijdens de show vertoond worden zijn onder andere van Harry Potter, Jurassic World, The Fast & the Furious en Dispicable Me (Minions).

Universal Orlando Resort

Ook in het andere pretpark van Universal Orlando Resort, Islands of Adventure, is in de zomer een avondshow te zien, genaamd The Nighttime Lights at Hogwarts Castle. Bezoek beide pretparken en dompel je daarmee helemaal onder in de wereld van de films, met zowel shows als mooie en spannende attracties. Universal Orlando Resort beschikt over enkele eigen luxe gethematiseerde hotels. In Orlando zelf vind je uiteraard ook een groot aanbod aan goedkope hotels.

Vakanties

Vliegtickets naar Orlando

Van Amsterdam naar Orlando