08-01-2019

Movie Park Germany opent in het voorjaar van 2019 een nieuw themagebied geheel in stijl van de bekende kinderserie Paw Patrol. Er komen diverse attracties en interactieve elementen. Tevens wordt dit de locatie waar kinderen hun helden kunnen begroeten en met ze op de foto kunnen gaan.

Paw Patrol

Paw Patrol is al enkele jaren een zeer geliefde kindertekenfilm serie van Nickelodeon. Vooral kinderen in de leeftijd van 3 tot 5 jaar zijn fan! In het Nickelodeon themagedeelte van Movie Park Germany opent het pretpark binnenkort het nieuwe Paw Patrol themagedeelte. Het is de bedoeling dat kinderen hier het plaatsje Adventure Bay in gaan herkennen. Hier komen diverse attracties die speciaal zijn gericht op kinderen in die leeftijdscategorie. Hiermee breidt Movie Park Germany het bestaande kindergedeelte, Nickland genaamd, uit. Op deze manier hebben gezinnen met kinderen nog meer te doen in dit deel van het pretpark.

Movie Park Germany

Movie Park Germany heeft vorig jaar geïnvesteerd in het opfrissen van hun wildwaterbaan. Het jaar daarvoor deed het park met de achtbaan Star Wars: Operation Enterprise een flinke investering. Deze aanpassing en toevoeging was gericht op volwassenen en door nu te investeren in het nieuwe Paw Patrol themagedeelte komen de allerkleinsten ook weer aan bod!

Reserveer je arrangement

Er zijn in Nederland diverse aanbieders van Movie Park Germany arrangementen. Je hebt met dit Movie Park arrangement de keuze om op eigen vervoer te reizen, maar er is ook de mogelijkheid om te reizen per bus. Overnachten doe je doorgaans in een hotel in de directe omgeving van het pretpark. Reserveer alvast je arrangement zodat je het nieuwe Paw Patrol themagedeelte van Movie Park Germany kunt gaan ontdekken. Waneer je kiest om een dagje op en neer te gaan naar Movie Park Germany reserveer dan vooraf je tickets met korting!

Movie Park Germany arrangementen

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de

Movie Park Germany tickets

Movie Park Germany tickets

Entreekaarten Movie Park Germany met korting