19-05-2018

De bouw van het Plopsa Hotel zal dit jaar dan eindelijk gaan starten. Eerdere berichten vanuit Plopsaland waren dat het Plopsa Hotel al in een eerder stadium gebouwd ging worden. Ook de plaats waar het nieuwe Plopsa Hotel komt was al een behoorlijke tijd afgezet met hekken. Het nieuwe hotel gaat 117 gethematiseerde kamers krijgen.

Direct naar de beste Plopsaland aanbiedingen

Locatie Plopsa Hotel

De locatie waar het nieuwe hotel van Plopsaland gaat komen is zeer gunstig. Het hotel komt direct naast de hoofdingang van het pretpark en ook naast het waterpark Plopsaqua. Op deze manier ben je zo van het hotel in het park of kun je tijdens je bezoek even lekker bijkomen op je hotelkamer. De parkeerplaats komt onder het gebouw in een garage.

Plopsa Hotel restaurant

In het Plopsa Hotel komt ook een ruim opgezet restaurant waar je iedere ochtend heerlijk uitgebreid kunt ontbijten. Na je dag in het pretpark of waterpark kun je deze prima afsluiten door heerlijke te gaan dineren in het restaurant of aan het aangrenzend buitenterras. Na het dineren kun je ervoor kiezen om nog een drankje te doen in de bar van het Plopsa Hotel.

Groei Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne ontvangt ongeveer 1,3 miljoen bezoekers per jaar. De doelstelling is om met de komst van dit nieuwe hotel de bezoekersaantallen te laten groeien richting de magische grens van 2 miljoen bezoeken per jaar. Naast de investering in dit nieuwe hotel investeert Plopsa ook nog in attracties in het pretpark en in een nieuw Plopsa Vakantiepark.

Arrangement

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets