06-05-2018

SeaWorld Orlando heeft recent aangekondigd dat het park een gloednieuw themagedeelte zal openen gebaseerd op de populaire serie Sesamstraat. Als alles volgens planning verloopt gaat het nieuwe Sesamstraat themagedeelte in SeaWorld Orlando in het voorjaar van 2019 open.

Sesamstraat themagedeelte en attracties

Wanneer bezoekers straks het nieuwe themagedeelte bezoeken kunnen zij zich volledig onderdeel van de bekende serie Sesamstraat voelen. Gasten kunnen letterlijk een wandeling door Sesamstraat maken, waarbij ze allerlei bekende plekken tegenkomen vol met vrolijke en educatieve elementen. Het nieuwe themagedeelte zal verder bestaan uit diverse (kinder)attracties, (water)speeltuinen en Meet & Greets met al je Sesamstraat vrienden. Er zal ook voor het eerst in een SeaWorld park een dagelijkse parade plaatsvinden, waarbij Elmo en de rest je uitnodigen met hen te dansen. Het nieuwe Sesamstraat themagedeelte komt op de plaats waar nu het kindergedeelte Shamu’s Happy Harbor ligt.

SeaWorld Orlando

SeaWorld in Orlando is een uniek park: een combinatie van een dierenpark en een pretpark. In SeaWorld vind je de mooiste dolfijnenshows en andere zeedieren, maar ook diverse mooi gethematiseerde en spannende attracties, zoals achtbanen en wildwaterbanen. Een bezoek aan SeaWorld mag tijdens je pretpark vakantie in Orlando echt niet ontbreken!

ARRANGEMENTEN

Florida vakantie

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando

Goedkope tickets