17-06-2016

In Epcot, een van de vier pretparken van het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida, is gisteren een nieuwe versie van de populaire attractie Soarin' geopend. Je neemt plaats in een vlieg simulator en 'vliegt'  zo op realistische wijze langs prachtige landschappen en bezienswaardigheden uit de wereld, zoals de Chinese Muur, de Iguaza watervallen in zuid Amerika en de beroemde Sidney Harbour.

Soarin Around the World!

Tot voor kort waren alleen beelden van de Amerikaanse staat California te zien, aangezien de attractie eerst in Disney's California Adventure Park opende en daarna naar Florida kwam. Nu voor het pas geopende Shanghai Disney Resort een nieuwe film ontwikkeld was die beelden van over de hele wereld bevat, werd besloten deze ook in Epcot te gaan gebruiken. Voor de nieuwe versie van Soarin' Around the World is ook de mooie muziek opnieuw opgenomen zodat deze nog beter bij de nieuwe filmbeelden past.

Walt Disney World

In het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida kun je je dagenlang vermaken met alle pretparken, waterparken en andere vormen van entertainment. Er is zoveel te beleven en te doen dat je hier makkelijk twee weken kunt verblijven. Walt Disney World is niet voor niets de nummer 1 toeristiche bestemming ter wereld. Jaarlijks komen er miljoen toeristen naar de Amerikaanse staat Florida om al het leuks en moois te beleven. Het heerlijk klimaat dat Florida doorgaans in het hele jaar te bieden heeft zal hier ook zeker aan bijdragen. Kijk voor meer informatie over alle Walt Disney World pretparken en Walt Disney World hotels op de betreffende pagina's op onze website.

Florida vakantie

Op onze website vind je ook meer algemene informatie over een complete Florida vakantie waarbij je alle populaire pretparken van Florida bezoekt. Er zijn diverse aanbieders waar je een complete Florida vakantie kunt reserveren. Wij hebben alle aanbieders handig en overzichtelijk op onze website geplaatst zodat je hier makkelijk alle Florida vakanties kunt vergelijken. Als je er een echte pretpark vakantie van wilt maken dan is een Florida vakantie waarbij je lang in de omgeving van Orlando overnacht het beste aan te raden. In en bij Orlando liggen namelijk alle grote pretparken van Walt DIsney World, Universal Studios Orlando Resort en SeaWorld Orlando, Wanneer je beschikt over een huurauto, wat overigens altijd aan te raden valt, kun je ook nog naar het plaatsje Winter Haven rijden. In Winter Haven ligt het leuke Legoland Florida Resort. Zeker voor een gezin met kinderen is Legoland Florida het bezoeken waard.