15-05-2016

Op 30 juli organiseert Europa Park een bijzonder evenement: de Sommernachtsparty (zomernacht feest)! Het park is tijdens de Sommernachtsparty tot middernacht geopend. Je kunt dus van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond genieten van alle attracties van Europa Park. Ook wordt er tijdens dit zomernacht feest in Europa Park allerlei extra entertainment georganiseerd. Zo zijn er onder andere een kinderdisco, een speciale avondparade en een adembenemend vuurwerk om 23.00 uur als afsluiting van een bijzondere dag.

Overnachten Europa Park

Wil je na de Sommernachtsparty in Europa Park naar je hotel kunnen lopen? Boek dan een van de vele hotels of pensions in Rust, veelal op loopafstand van het pretpark. De officiële Europa Park Hotels liggen direct naast het pretpark. Hier kun je terecht voor sfeervolle overnachtingen in stijl, bijvoorbeeld in Hotel Colosseo of Hotel Bell Rock. De Europa Park hotels zijn allemaal prachtig gethematiseerd en erg luxe. De Europa Park hotels behoren misschien wel tot de beste hotels bij een pretpark ter wereld.

Europa Park arrangement

Een slimme optie, wanneer je Europa Park meerdere dagen wilt bezoeken, is om een Europa Park arrangement te reserveren. Een Europa Park arrangement is altijd inclusief een overnachting en Europa Park tickets. Doordat dit in een pakket te reserveren is betaal je vaak een scherpere prijs. Een Europa Park arrangement is hierdoor vaak goedkoper dan wanneer je hotel en tickets los boekt. Vergelijk op onze handige Europa Park arrangement pagina diverse aanbieders, accommodaties en prijzen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor je arrangement.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets