04-04-2016

De Efteling start deze week officieel met de bouw van het nieuwe Vakantiepark Loonsche Land. Eerder was De Efteling al begonnen met de nodige grondwerkzaamheden. De bouw van Vakantiepark Loonsche Land werd vorig jaar al aangekondigd. Vandaag, met het startsein van de bouw, heeft De Efteling de eerste schetsen vrijgegeven. Op deze schetsen zijn diverse vakantiehuisjes met de benamingen boomzicht, duinzicht en waterzicht te zien.

Efteling Loonsche Land Hotel

Blikvanger van het vakantiepark zal het grote Loonsche Land Hotel worden. Het hotel heeft de beschikking over 75 kamers voor 4, 5 of 6 personen. Ook vind je hier straks het restaurant, de bar, receptie en kleine shop. Vakantiepark Loonsche Land zal in de loop van 2017 haar poorten voor gasten openen. Samen met het Efteling Hotel en het andere vakantiepark Efteling Bosrijk telt het pretpark straks in totaal drieduizend bedden.

Efteling overnachten

Bij De Efteling overnachten is de laatste jaren steeds poplairder geworden. Met het Efteling Hotel en vakantiepark Efteling Bosrijk beschikt het pretpark al over diverse accommodaties om te overnachten. Nu met de bouw van Efteling Loonsche Land komen hier in 2017 nog een hoop nieuwe accommodaties bij. Bij De Efteling overnachten geeft je de mogelijkheid om het pretpark meerdere dagen te bezoeken. Ook is het dan een optie om de mooie omgeving van De Efteling te bezoeken. Ga bijvoorbeeld wandelen in de Loonsche en Drunese Duinen of breng een bezoek aan de stad Tilburg. 

Loonsche Land

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Arrangementen