14-03-2016

Pretpark Reizen mag een aantal waaghalzen uitnodigen om op dinsdag 12 april tussen 10.00 uur en 11.00 uur een aantal testritten te maken in de spectaculaire nieuwe attractie Wild Wings van Duinrell. Vervolgens heb je nog de gehele dag om alle andere attracties in Duinrell te ontdekken. Let op vol = vol.

Wil je als testpilot deze dag deelnemen Like dan onze Facebook pagina en stuur ons je gegevens via ons contactformulier.

Wild Wings Duinrell

Vanaf 25 maart is Attractiepark Duinrell in Wassenaar weer geopend! Een maand later, op 21 april, gaat ook een spectaculaire nieuwe attractie open. De nieuwe attractie van Duinrell heet Wild Wings en is een grote molen van maar liefst 22 meter hoog met daaraan 12 vliegtuigjes waarin de bezoekers plaats kunnen nemen. Je voelt je een echte piloot als je de hoogte in gaat met deze kantelende vliegtuigjes. Bezoekers kunnen tijdens de rit in de Wild Wings attractie zelf bepalen of ze over de kop gaan of niet. Deze nieuwe attractie in Duinrell is de eerste in zijn soort in Nederland.

Duinrell overnachten

Duinrell is samen met waterpark Tikibad een erg leuke bestemming voor meerdere dagen. In het attractiepark staan tal van attracties en speeltoestellen waar jong en oud zich uren kan vermaken. Het Tikibad heeft tal van leuke en spannende glijbanen en zorgt tijdens je Duinrell verblijf voor een leuke afwisseling. Bij Duinrell overnachten kan het beste op Vakantiepark Duinrell. Dit vakantiepark ligt letterlijk naast het attractiepark en Tikibad.

Vakantiepark Duinrell heeft diverse soorten accommodaties. Zo zijn er de zogenaamde Duingalows die uitermate geschikt zijn voor gezinnen. Hou je meer van kamperen dan is een accommodatie op de Glamping of een plekje op de Duinrell camping meer wat voor jou. 

Tickets

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Tikibad met korting

Arrangementen

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets