27-03-2019

Toverland opent komend weekend weer haar buitengedeelte en dat betekent dat bezoekers weer kunnen genieten van alle achtbanen en andere attracties die buiten te vinden zijn. Afgelopen maanden had Toverland namelijk alleen hun twee indoorhallen geopend.

Nieuwigheden 2019

Vorig jaar opende Toverland met Avalon en Port Laguna twee nieuwe themagebieden. In deze gebieden waren veel nieuwe winkeltjes, horecagelegenheden en attracties te vinden. De topper van het Avalon themagebied was zeker de wing coaster Fenix. Dit jaar heeft Toverland bij Fenix met een stukje darkride en het verlagen van de minimale lengte naar 132 centimeter enkele vernieuwingen doorgevoerd.

Evenementen en shows

In 2019 vinden er ook weer tal van speciale shows en evenementen plaats in Toverland. Toverland start met het evenement Youtubers x Toverland op 19 mei. Op die dag komen er met Dylan Haegens, Milan Knol en Dionne Slagter drie bekende Youtubers naar Toverland. Een spectaculaire show is er met de nieuwe duikshow van 6 juli tot en met 25 augustus in het park te vinden. Verder keren de populaire Midzomeravonden en de spannende Halloween Nights ook weer terug in het pretpark.

Compleet dagje weg

Met de opening van het buitengedeelte van Toverland is het pretpark ook weer meer een dagvullend dagje uit. Wil je na dit dagje uit nog even lekker dineren dan kan dat in het The Fllaming Feather (met enkele nieuwe gerechten op de kaart) in het themagebied Avalon. Vanuit dit mooi gethematiseerd restaurant heb je een mooi uitzicht op de achtbaan Fenix. Dineren kunnen wij ook aanraden net buiten het pretpark. Op de uitrij route naar de snelweg vind je het all you can eat restaurant concept van het ABC restaurant, een La Place restaurant, Domino's Pizza en een Mc. Donalds. Wil je even lekker rustig zitten na je dagje Toverland dan kun je een heerlijk gerecht uitkiezen in restaurant De Turfhoeve.

Tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Arrangement

Hotels

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten