23-09-2016

Vanaf vandaag tot en met 6 november is het Halloween in Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. Attracties in Halloween stijl, ronddwalende griezels en horror shows: in Europa Park vind je het allemaal. Alleen al de prachtige aankleding is een bezoek waard met als hoogtepunt de enorme pompoen als blikvanger op de Euro-Sat achtbaan.

Europa Park Halloween

Tijdens Halloween in Europa Park krijgen diverse attracties een griezelige twist en kun je overal in het park monsters, heksen en andere enge figuren tegenkomen. Kinderen kunnen zich in het Halloween dorp laten schminken en de hele familie kan zich te goed doen aan speciale hapjes en drankjes in Halloween stijl. Op het gebied van entertainment is er ook van alles te beleven, zoals een Halloween Parade en de exclusieve Europa Park musical Spook Me over een kasteel vol geesten. Tussen 21 oktober en 6 november is er bovendien de spectaculaire openlucht show Mysteria, met muziek, vuur, water en acrobatiek. Echte horror fans kunnen naar de unieke Horror Nights op vrijdag- en zaterdagavonden (en geselecteerde andere data) waarop vampiers en zombies het pretpark overnemen. Er zijn tijdens de Horror Nights in Europa Park maar liefst zes horror labyrinten. Op 31 oktober vindt van 20 uur tot 2 uur ’s nachts bovendien nog de SWR3 Halloween Party plaats.

Als je een bezoek brengt aan Europa Park tijdens Halloween blijf je natuurlijk slapen! Dat kan in een van de officiële Europa Park hotels of in een van de vele goedkope hotels bij Europa Park. Kijk ook op onze website voor meer informatie over Europa Park arrangementen of een Europa Park busreis.

Busreis Europa Park Halloween

Via onze website kun je ook nog een busreis Europa Park reserveren tijdens het Halloween seizoen in Europa Park. Makkelijk en comfortabel naar het zuiden van Duitsland reizen met de bus van Kras Reizen. De busreis Europa Park is in combinatie met een bezoek aan de stad Straatsburg. Je kunt er echter ook voor kiezen om twee dagen in Europa Park te besteden. Op dag 1 kun je vanuit meer dan 50 verschillende opstap plaatsen in Nederland de busreis naar Europa Park beginnen. De Halloween Europa Park busreis vertrekt op donderdag 27 oktober. Wees er snel bij er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen en vol = vol.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Busreizen

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park