13-12-2018

Het vakantiepark van Duinrell gaat een aantal nieuwe accommodaties krijgen, waaronder luxe Duingalows, lodgetenten en een luxe groepsaccommodatie voor groepen tot en met 24 personen. Naast deze nieuwe accommodaties zal het La Place restaurant op het vakantiepark ook compleet gerenoveerd worden.

Uitbreiding Lodgetenten

In maart 2018 openden al enkele nieuwe luxe lodgetenten geschikt voor zes personen op Vakantiepark Duinrell. Door het succes daarvan gaan daar nu enkele nieuwe lodgetenten bijkomen. Deze nieuwe lodgetenten zijn geschikt voor vijf personen en zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, badkamer en ruime slaapkamers. De oplevering van deze nieuwe lodgetenten staat gepland voor mei 2019.

Premium Plus Duingalows

In juni 2019 openen de nieuwe Premium Plus Duingalows. Deze nieuwe accommodaties zijn geschikt voor maximaal zes personen, zijn extra ruim en hebben een luxe afwerking en inrichting. Deze Duingalows hebben een verdieping en eigen sauna.

Groepsaccommodatie

Vakantiepark Duinrell gaat aan de grote vraag naar groepsaccommodaties voldoen door het openen van een accommodatie voor maximaal 24 personen. Deze nieuwe accommodatie is verdeeld over twee gebouwen en biedt veel luxe. Je vindt er straks luxe badkamers, ruime keukens en een wellnessruimte met stoomsauna. De oplevering van De Oranjerie, zoals deze accommodatie gaat heten, is op 30 augustus 2019.

Arrangementen

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets