Waterpark en nieuw hotel voor Europa Park in 2019

Bij het Duitse pretpark Europa Park is de bouw van een groot overdekt waterpark met de naam Rulantica begonnen. De opening is gepland voor eind 2019. Vanaf dat moment zullen gasten ook hun intrek kunnen nemen in het bijbehorende nieuwe themahotel Kronasar.

Waterpark Rulantica: een van de grootste in Europa

Rulantica, het nieuw te bouwen waterpark van Europa Park, wordt een van de grootste van Europa. Omdat het overdekt wordt, is het waterpark het gehele jaar te bezoeken. Het waterpark krijgt een avontuurlijk Scandinavisch thema met acht verschillende zones waar van alles te beleven is. De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld plezier maken in Troll Valley en de hele familie kan lekker rond dobberen in de Mystery River. In totaal zullen er 25 waterattracties te vinden zijn in waterpark Rulantica, waaronder een groot golfslagbad, een wildwaterbaan en maar liefst 17 verschillende glijbanen. Er komt ook een buitengedeelte met ligstoelen. Ook aan eten en drinken is gedacht. In Rulantica vind je straks twee restaurants en een heuse zwembad bar.

Vier sterren superior hotel Kronasar 

Net als de andere Europa Park hotels zal het ook nieuwe hotel Kronasar bol staan van de thematisering. Hotel Kronasar zal qua stijl helemaal passen bij het nieuwe waterpark Rulantica. Er komt zelfs een brug die het hotel met het waterpark verbindt. In het vier sterren superior hotel zal het je aan niks ontbreken. De ongeveer 300 kamers in Scandinavische stijl gaan in totaal beschikken over 1300 bedden. Hotel Kronasar krijgt ook twee restaurants en een bar.

Europa Park Resort

De toevoeging van waterpark Rulantica aan het Europa Park Resort maakt het in de toekomst een nog leukere plek voor een korte vakantie! Je vermaakt je met gemak vier tot vijf dagen in het pretpark, het nieuwe waterpark en de diverse hotels. Europa Park is door de ligging in zuid Duitsland ook een ideale tussenstop op weg naar bijvoorbeeld Italië. Het Europa Park Resort zal met de opening van Hotel Kronasar in 2019 maar liefst zes luxe hotels hebben met elk hun eigen thematisering.

Arrangementen