Over Pretparkreizen.nl

Pretparkreizen biedt als onafhankelijk tussenpersoon een uitgebreide selectie van mogelijkheden om te overnachten dichtbij de grootste en leukste pretparken van de wereld. Je kunt bij ons terecht voor complete arrangementen, maar ook voor losse hotels, appartementen en vakantiehuisjes. Als weekendje weg of op doorreis naar een andere vakantiebestemming in Europa: een meerdaags bezoek aan een pretpark is altijd een leuke onderbreking voor jong en oud en het hele gezin.

Op onze website vind je van diverse accommodaties een uitgebreide beschrijving, foto’s, boekingsinformatie en niet te vergeten de afstand tot het pretpark. Want dat is natuurlijk waar het allemaal om draait! Als fanatieke pretparkbezoekers hebben de beheerders van deze website aan alle genoemde pretparken zelf een bezoek gebracht en ook in veel verschillende accommodaties bij de pretparken overnacht. Ook hebben zij in het het verleden in De Efteling en Disneyland Parijs gewerkt. Op deze manier kunnen zij dus als ervaringsdeskundige van dienst zijn bij het selecteren van de leukste pretparken en passende accommodaties.

Bijkomend pluspunt is dat je voor onze service niets extra betaalt. Je profiteert van het overzicht en gemakkelijke prijsvergelijk dat wij bieden via deze website, maar uiteindelijk boek en betaal je rechtstreeks bij de reisaanbieder. Wij werken alleen samen met erkende reisaanbieders die aangesloten zijn bij het ANVR en SGR. Zij gaan op een betrouwbare manier om met (financiële) gegevens. Als er credit card gegevens ingevoerd moeten worden bij een van deze reisaanbieders gebeurt dit altijd via een beveiligde internetverbinding (SSL-verbinding, het internetadres begint dan met https).

Je pretparkreis is bij ons dus in goede handen! Laat de voorpret beginnen en neem vast een kijkje in ons uitgebreide aanbod.

Volg ons ook op FaceBook, Instagram, Youtube en X voor pretpark aanbiedingen en nieuws!

Leuke tip: Bezoek ook eens onze Duitstalige website via: Freizeitpark-Reisen.com

Adverteren op Pretparkreizen.nl

Adverteer op dé Nederlandstalige pretpark reizen website en zorg voor betere zichtbaarheid en verhoging van uw omzet. Maandelijks hebben wij rond de 35.000 unieke bezoekers die allemaal op zoek zijn naar een meerdaags verblijf bij een pretpark. Informeer naar de mogelijkheden om te adverteren op Pretparkreizen.nl. 

Heeft u interesse om te adverteren op Pretparkreizen.nl? Neem dan eens een kijkje op onze pagina adverteren op Pretparkreizen.nl voor alle mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!