15-06-2020

Vandaag opent het Franse pretpark Parc Asterix het nieuwe themahotel Les Quais de Lutèce. Dit mooie hotel met 150 kamers verwelkomt vandaag de eerste gasten en morgen opent ook Parc Asterix zelf weer haar deuren. Het hotel ligt op loopafstand van het pretpark.

Derde Parc Asterix hotel

Les Quais de Lutèce is het derde hotel van Parc Asterix. Eerder openden al Hotel des Trois Hiboux en La Cité Suspendue, beiden driesterren hotels. Het nieuwe Parc Asterix hotel Les Quais de Lutèce is het eerste viersterren hotel voor het pretpark. De 150 kamers zijn dan ook ruim en luxe en passen natuurlijk volledig binnen het thema van het hotel. Lutèce (Lutetia) was de naam van de Romeinse stad die de voorloper was van de stad die wij nu Parijs noemen. Het was een welvarende stad aan de Seine, waar veel handel gedreven werd en waar veel winkels waren. Dit zie je allemaal terug in de uitstraling van het hotel.

Overnachten  bij Parc Asterix

Alle drie de Parc Asterix hotels liggen op loopafstand van het pretpark. Na een lange sluiting vanwege het coronavirus opent het pretpark morgen weer haar deuren. In Parc Asterix komt de grappige wereld van striphelden Asterix en Obelix tot leven en vind je veel spannende en leuke attracties. Wanneer je een verblijf in een Parc Asterix hotel boekt kun je kiezen voor de optie waarbij entree tickets ook direct bij de prijs inbegrepen zijn. Het nieuwe hotel Les Quais de Lutèce beschikt over maar liefst 150 kamers waarin maximaal 5 personen kunnen verblijven.

Vind hier de beste prijs

Hotel Les Quais De Lutece

Viersterren hotel van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Parc Asterix arrangement

Parc Asterix arrangement

Overnachten bij Parc Asterix inclusief tickets