Blijf bij Phantasialand overnachten in één van de Phantasialand hotels en maak van je verblijf een sprookje. Phantasialand ligt in Bruhl (dit is nabij Keulen in Duitsland) en beschikt over drie eigen gethematiseerde Phantasialand hotels, namelijk het viersterren Phantasialand Hotel Ling Bao, het driesterren Phantasialand Hotel Matamba en het in 2020 geopende Charles Lindbergh Hotel.

Deze drie Phantasialand hotels grenzen direct aan het pretpark en hebben een eigen ingang naar het park. Door te overnachten bij Phantasialand is het mogelijk om het pretpark in een rustig tempo en verspreid over meerdere dagen te bezoeken. Tussendoor kun je dan lekker ontspannen in één van de Phantasialand hotels. Je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van de hotels en er lekker een hapje eten. Alle Phantasialand hotels kun je boeken bij veel verschillende reisaanbieders die hieronder zijn verzameld. Vergelijk hier de beste prijs en de voordeligste aanbiedingen.... Lees meer

Phantasialand hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand Hotel Ling Bao

Hotel Ling Bao is het eerste hotel van Phantasialand (geopend in het jaar 2003) en heeft een Chinees thema. In de beginjaren heette dit Hotel PhantAsia, vanaf 2007 is de naam veranderd in Hotel Ling Bao wat “Heilig juweel” in het Chinees betekent.

Hotel Ling Bao ligt tegen het Chinese themagedeelte van Phantasialand aan en heeft 140 kamers die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Je kunt ook een familiekamer boeken, deze zijn ruimer ingericht en beschikken over een aparte slaapkamer. Om het extra leuk voor de kinderen te maken, slapen ze in een bijzonder stapelbed. Dit heeft de vorm van een smokkelaarsboot, een zogenaamde Chinese Jonk.

Verder beschikt dit hotel over een eigen binnen- en buitenzwembad, een wellness centrum met traditionele Chinese, Balinese en Thaise behandelingen, en een restaurant. Bovendien is er op de bovenste verdieping van Hotel Ling Bao een bar van waaruit je een prachtig overzicht over Phantasialand hebt. Ook voor entertainment voor de kinderen is gezorgd en het hotel heeft ook een speelplaats. 

Phantasialand Hotel Matamba

Hotel Matamba is in 2008 geopend nadat overnachten in Hotel Ling Bao (voorheen Hotel PhantAsia) enorm populair bleek te zijn. Er was duidelijk behoefte aan meer mogelijkheden om bij Phantasialand te kunnen overnachten. Hotel Matamba is geheel gebouwd en ingericht in een Afrikaanse sfeer. Het hotel ligt dan ook meteen naast het Deep in Africa themagedeelte van Phantasialand. Het hotel heeft 117 gethematiseerde kamers, waarvan er een aantal een uniek uitzicht hebben op de geweldige achtbaan Black Mamba van Phantasialand. Ook hebben veel kamers van Phantasialand Hotel Matamba uitzicht over de groenrijke tuinen, waardoor je  je helemaal in Afrikaanse sferen waant.

Ook in dit hotel heb je tweepersoons- en familiekamers. De familiekamers zijn ruimer en hebben een aparte slaapkamer. De kinderen zullen niet uitgespeeld raken op het leuke klimparcours binnen, gewoon in de gangen van het hotel. Ook buiten is nog een kleine speelplaats. Het buffetrestaurant van Hotel Matambia biedt diverse echt Afrikaanse gerechten aan. 

Phantasialand Hotels

Phantasialand Hotel Charles Lindbergh

Hotel Charles Lindbergh is het derde hotel van Phantasialand en is geopend in september 2020. Hotel Charles Lindbergh ligt in het prachtige Rookburgh thema gedeelte van het pretpark. In dit themagedeelte staat de sensationele achtbaan F.L.Y. In deze achtbaan lijkt het net of je echt vliegt.

Zowel het Rookburgh thema gedeelte en Hotel Charles Lindbergh zijn in dezelfde stijl ontwikkeld. Dit alles geeft een prachtige totaalbeleving waarin je vanaf het begin tot het eind in wordt ondergedompeld.

Phantasialand tickets

Afhankelijk van de reis die je boekt, kunnen bij het hotel de entree tickets voor Phantasialand al wel of niet zijn inbegrepen. Mochten de Phantasialand tickets nog niet zijn inbegrepen bij je hotel, dan kun je via de pagina Phantasialand tickets gemakkelijk online kaartjes bestellen. Online tickets worden vaak met korting aangeboden en je kunt ze thuis vast uitprinten waardoor je bij de ingang niet meer bij de kassa hoeft te wachten. 

Phantasialand arrangement

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een compleet Phantasialand arrangement te boeken, waarbij verblijf (in een hotel bij Phantasialand) en entree tickets al inbegrepen zijn. Wil je niet zelf rijden kijk dan eens naar de mogelijkheden van een treinreis Phantasialand. 

Phantasialand hotel boeken

Wij werken alleen met erkende en betrouwbare reisaanbieders, waardoor je met een vertrouwd gevoel op weg kunt naar je hotel en het attractiepark.

Bij de hotels wordt er uitgegaan van verblijf op basis van eigen vervoer. Je kunt gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch of diner in het hotel, maar je kunt er ook voor kiezen om in het park een lekker hapje te eten.