Winter Efteling

De Winter Efteling is inmiddels een begrip in Nederland. Tijdens de Winter Efteling zijn de meeste attracties in het populaire pretpark gewoon geopend (bij normale winterse weersomstandigheden). Bovendien kun je tijdens de Winter Efteling genieten van allerlei extra gezelligheid in De Efteling, zoals knusse haardvuren, een betoverend ijspaleis met schaatsbaan en springkussens en diverse vormen van entertainment. In de Winter Efteling is het hele pretpark bijzonder mooi aangekleed met bijvoorbeeld kerstbomen, sneeuw en ontelbare lichtjes. Omdat het vroeg donker wordt kun je hier extra van genieten. Tijdens de Winter Efteling kun je ook op veel plekken terecht voor winterse hapjes en drankjes om even bij op te warmen. De Winter Efteling is ook tijdens de feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw gewoon geopend! Wat is er nu sfeervoller dan met je hele familie Kerst te vieren in de Efteling!... Lees meer

Tickets

Korting
Efteling

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Arrangementen

Efteling

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Winter Efteling arrangement

Een eenvoudige manier om de Winter Efteling te bezoeken is door het reserveren van een compleet Winter Efteling arrangement. Dit kan bij verschillende reisaanbieders. Bij een Winter Efteling arrangement zijn doorgaans overnachting in een hotel dichtbij De Efteling, ontbijt en entreekaarten voor de Efteling bij de prijs inbegrepen. Zo hoef je na een lange dag in de Winter Efteling niet meer helemaal naar huis te rijden of kun je de volgende nog een keer een bezoek brengen aan dit sprookjesachtige pretpark.

Hotel Winter Efteling

Boek je liever een losse hotelovernachting bij De Efteling in plaats van een compleet arrangement dan kun je terecht bij bovenstaande aanbieders. Bij het hotel van je keuze bepaal je zelf je aankomstdag en de lengte van je verblijf. Je kunt kiezen voor een hotel op loopafstand van De Efteling, maar ook in de directe omgeving (vijf tot twintig minuten met de auto) vind je verschillende hotels in allerlei prijsklasses. Door te verblijven in een hotel bij De Efteling kun je optimaal en tot het einde van de dag genieten van alles wat de Winter Efteling te bieden heeft.

Winter Efteling tickets

Wil je de Winter Efteling bezoeken en heb je nog geen tickets? Geen probleem, want deze kun je gemakkelijk vooraf online reserveren. Het mooie is dat je dan ook nog een leuke korting krijgt. Bovendien kun je met vooraf gekochte Winter Efteling tickets meteen doorlopen naar de kaartcontrole, zodat je snel het park in kunt.