Efteling Loonsche Land

Loonsche Land ligt vlak naast pretpark de Efteling in een zeer natuurlijke omgeving. Dit vakantiepark midden in de natuur is na Efteling Bosrijk het tweede vakantiepark van het pretpark. De ligging van Loonsche Land is optimaal, op slechts 10-15 minuten lopen van het pretpark. Gasten van Loonsche Land kunnen gebruik maken van een eigen toegang naar de Efteling. Vakantiepark Loonsche Land biedt plaats aan ongeveer 1000 personen verdeeld over 90 vakantiehuizen en een groot appartementencomplex. De natuur staat centraal in dit vakantiepark en de verschillende accommodaties gaan hier allemaal op hun eigen manier op in. Denk bijvoorbeeld aan overnachten in een duinwoning of een boomhut. Loonsche Land is een aantrekkelijke plek om te wandelen en te ontspannen in de natuur. Vakantiepark Efteling Loonsche Land bestaat namelijk uit een groot natuurgebied van wel 50 hectare waar veel valt te ontdekken, zoals een gigantische oude rode beuk en diverse dieren zoals eekhoorns, hazen, vogels, konijnen en zelfs vleermuizen. Er zijn verschillende centrale voorzieningen voor de gasten, waaronder restaurant De Proeftuyn met een focus op de verkoop van streekproducten. Ook zijn er op een aantal plaatsen in het vakantiepark diverse speeltoestellen te vinden en er is een klein dierenverblijf genaamd Hooimijt. Hier kunnen kinderen de verschillende dieren aaien en verzorgen. Overnachten in Vakantiepark Loonsche Land kan in een vakantiewoning, een themakamer of hotelkamer.... Lees meer

Aanbieders

Efteling

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Arrangementen

Tickets

Korting
Efteling

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Loonsche Land Accommodaties

- Vakantiewoningen: Overnachten kan in een 6-persoons of 12-persoons hut mooi gelegen in de bossen, duinen of op de heide. Deze hutten zijn allemaal knus en eenvoudig ingericht.

Loonsche Land

- Themakamers: Dit zijn vakantiewoningen waarbij je de luxe hebt van een hotelkamer. De woningen bieden een prachtig uitzicht over het water, de duinen of zijn mooi gelegen tussen de bomen op palen. De themakamers Waterzicht en Duinzicht zijn geschikt voor maximaal zes personen. Themakamer Boomzicht is geschikt voor vier personen.

- Hotelkamers: In het prachtige centrale gebouw van het Loonsche Land vind je diverse 5- of 6-persoons hotelkamers. Deze kamers hebben allemaal een mooi uitzicht over het Efteling vakantiepark.

Loonsche Land