Vakantiepark bij De Efteling

Een Efteling vakantiepark zoals Efteling Bosrijk of Loonsche Land is een sprookjesachtige manier om te overnachten bij De Efteling. Maar in de directe omgeving van De Efteling vind je ook een aantal andere vakantieparken die geschikt zijn voor een gezellig verblijf. Op deze pagina vind je een overzicht van vakantieparken bij De Efteling die op maximaal een half uur rijden liggen. Vooral wanneer je met een groter gezelschap zoals je gezin, familie of vriendengroep een vakantie bij De Efteling doorbrengt, kan een vakantiepark de ideale manier zijn. Op een Efteling vakantiepark verblijf je doorgaans in ruime en comfortabel ingerichte bungalows of vakantiewoningen. Door de aanwezigheid van meerdere slaapkamers en soms zelfs twee badkamers is er voor iedereen voldoende ruimte en privacy. Een ander voordeel van een vakantiewoning ten opzichte van een hotel is dat je zelf kunt koken in de uitgebreide keuken en dus niet elke avond uit eten hoeft. Ook kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die de vakantieparken bij De Efteling te bieden hebben. En bovendien maak je vanuit een vakantiepark bij De Efteling ook eenvoudig uitstapjes in de omgeving. In natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen maak je mooie wandel- en fietstochten. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Brabantse steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg.... Lees meer

Vakantieparken

Efteling

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Efteling

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Efteling

De Katjeskelder

Vakantiepark in Oosterhout
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Efteling

Safari Resort Beekse Bergen

Uniek vakantiepark in Hilvarenbeek
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Efteling

Vakantiepark Beekse Bergen

Alle arrangementen van Beekse Bergen
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Efteling

TopParken Résidence de Leuvert

Vakantiepark vlakbij De Efteling
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Efteling

Vakantiepark Fortduinen

Vakantiepark in Cromvoirt bij De Efteling
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Tickets

Korting
Efteling

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten
 • Eigen vervoer
 • Incl. tickets

Arrangementen

Vakantiepark bij de Efteling

Een Efteling vakantiepark zoals Efteling Bosrijk of Loonsche Land is een sprookjesachtige manier om te overnachten bij De Efteling. Maar in de directe omgeving van De Efteling vind je ook een aantal andere vakantieparken die geschikt zijn voor een gezellig verblijf. Op deze pagina vind je een overzicht van vakantieparken bij De Efteling die op maximaal een half uur rijden liggen. Vooral wanneer je met een groter gezelschap zoals je gezin, familie of vriendengroep een vakantie bij De Efteling doorbrengt, kan een vakantiepark de ideale manier zijn. Op een Efteling vakantiepark verblijf je doorgaans in ruime en comfortabel ingerichte bungalows of vakantiewoningen. Door de aanwezigheid van meerdere slaapkamers en soms zelfs twee badkamers is er voor iedereen voldoende ruimte en privacy. Een ander voordeel van een vakantiewoning ten opzichte van een hotel is dat je zelf kunt koken in de uitgebreide keuken en dus niet elke avond uit eten hoeft. Ook kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die de vakantieparken bij De Efteling te bieden hebben. En bovendien maak je vanuit een vakantiepark bij De Efteling ook eenvoudig uitstapjes in de omgeving. In natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen maak je mooie wandel- en fietstochten. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Brabantse steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Overnachten dicht bij de Efteling

Op loopafstand van de Efteling vind je twee vakantieparken van de Efteling zelf, namelijk Bosrijk en het Loonsche Land. Daarnaast zijn er in de omgeving meerdere vakantieparken, die allen een reistijd van maximaal een half uur naar de Efteling hebben en vele leuke faciliteiten te bieden hebben.

Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk ligt op loopafstand van de Efteling en midden tussen de bossen. Hier vind je verschillende mogelijkheden om vlak bij de Efteling te kunnen overnachten, zoals vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Je kunt gratis parkeren op een parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark. In het vakantiepark is er een restaurant met ontbijt-, lunch- en dineermogelijkheden. Op het vakantiepark zelf wordt elke dag gezorgd voor entertainment en de kinderen kunnen lekker klauteren op meerdere speeltoestellen.

Sprookjesachtig overnachten bij de Efteling

Het zandkasteel van Klaas Vaak ligt midden in het meer. Elke avond kunnen de kinderen worden opgehaald door zijn Zandkabouters, waarna Klaas Vaak een verhaaltje voor het slapengaan vertelt. Daarnaast komen er regelmatig Sprookjesbosbewoners op bezoek in het Efteling vakantiepark! Zo wordt overnachten bij de Efteling een feest.

Faciliteiten

In het Efteling vakantiepark zelf zit ook een kleine supermarkt, waar je zelf wat broodjes of iets lekkers kunt kopen. Daarnaast is er Het Badhuys in Efteling Bosrijk, dit is een overdekt zwembad met een babybad, peuterbad, 130 cm diep bad en speelmogelijkheden.

Als extra service rijdt er (op de meeste dagen) een treintje naar het park (de dienstregeling is bij de receptie beschikbaar).  Bij de receptie is tevens een plattegrond van de Efteling verkrijgbaar.
Vanuit de vakantiewoningen wandel je in ongeveer 10 minuten naar het park. Sommigen liggen aan het meer van Klaas Vaak, waardoor je het ultieme vakantiegevoel beleeft!

Efteling Loonsche Land

Bij een verblijf in het Loonsche Land, ben je midden in de natuur omdat dit vakantiepark naadloos overgaat in 50 hectare natuurgebied met bos, heiden en duinen. Boek een hut of hotelkamer en loop zo over de zandpaden het natuurgebied in voor een avontuurlijke ontdekkingstocht.

In de duinen kun je heerlijk zandkastelen bouwen, neem dus gerust een emmertje en schepje mee!

Aan gasten van Efteling Vakantiepark Loonsche Land worden wekelijks excursies gegeven over het natuurgebied. Ook als je bij Vakantiepark Bosrijk verblijft is deze excursie te boeken (reserveren kan via de receptie).

Bij de receptie kun je ook leuke ontdekboxen krijgen, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Hiermee kunnen ze verschillende opdrachten maken en materialen ontdekken en zo de natuur van het vakantiepark bij de Efteling ervaren.

Omdat het een natuurgebied is, zijn er ook dieren aanwezig. Ga op ontdekkingstocht, misschien zie je wel eekhoorntjes, konijnen, schapen of zelfs reeën!

Accommodaties

Bij de Efteling overnachten is een echte belevenis. Maak je verblijf zo avontuurlijk als je zelf wilt en kies voor overnachten in een hut, schaapskooi (voor groepen), hotelkamer of themakamer. De hutten zijn allemaal eenvoudig opgesteld en ingericht met natuurlijke materialen. Tussen de kamers zitten stevige gordijnen.

Excursies Loonsche Land

Wekelijks worden er rondleidingen gegeven aan gasten van Vakantiepark Efteling Loonsche Land over het cultuurgebied, de flora en de fauna van natuurgebied Loonsche Land. 
Deze excursies zijn ook te reserveren voor gasten van Vakantiepark Bosrijk. Wil jij ook het Loonsche Land ontdekken? Reserveer dan via de receptie van Bosrijk!

Boeken

Via bovenstaande reisaanbieders boek je nu je verblijf bij een vakantiepark bij de Efteling. We werken alleen samen met erkende en betrouwbare reisaanbieders. Klik op de reisaanbieders voor meer informatie over de verschillende parken en om te boeken. Wil je liever niet bij de Efteling overnachten en ga je ’s avonds terug naar huis? Via deze pagina kun je ook Efteling tickets zonder overnachting boeken met korting.