Het Franse themapark Puy du Fou beschikt over een aantal zeer bijzondere en rijk gethematiseerde hotels. Net zoals in het themapark maak je ook in de Puy du Fou hotels een reis door het verleden, aangezien de hotels geïnspireerd zijn op verschillende boeiende perioden uit de geschiedenis zoals de Romeinse tijd en de Renaissance. Ondanks de historische uitstraling zijn de Puy du Fou hotels van binnen wel van alle moderne gemakken zoals eigen sanitaire voorzieningen en wifi voorzien.

Alle Puy du Fou hotels zijn sfeervol en met veel oog voor detail gebouwd en ingericht en geven nog een extra bijzonder tintje aan je verblijf. De Gallo-Romeinse Villa en het Camp du Drap d'Or beschikken over een eigen (buffet)restaurant voor hotelgasten. De ruime kamers van de Puy du Fou hotels zijn prima geschikt voor (grotere) gezinnen. Alle Puy du Fou hotels liggen direct naast en dus op loopafstand van het themapark. Entreekaarten voor Puy du Fou en het avondspektakel Cinéscénie zijn bij je verblijf inbegrepen. Bovendien is parkeren bij de eigen hotels van Puy du Fou altijd gratis.... Lees meer

Puy du Fou hotels

Camp du Drap dOr

De hotelkamers van het Camp du Drap d’Or zijn losse bungalowtenten

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

La Villa Gallo Romaine

Waan jezelf in het oude Romeinse Rijk

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Le Grand Siècle

Overnachten in een accommodatie dat gethematiseerd is als kasteel

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Les Iles de Clovis

Overnacht letterlijk op het water

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Logis de Lescure

Kleinschalige en knus

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Puy du Fou tickets

Puy du Fou arrangement

Puy du Fou arrangement

Overnachten bij Puy u Fou inclusief tickets

Puy du Fou arrangement

Het Franse themapark Puy du Fou heeft van de hotels op eigen terrein al bijna net zoveel werk gemaakt als van het park zelf. Een typisch Puy du Fou hotel is geïnspireerd op een bijzondere en belangrijke periode uit de geschiedenis. In de loop van de jaren zijn er steeds meer hotels bij gebouwd, waardoor je nu een ruime keuze hebt. Kies het hotel dat het beste bij je interesse of smaak past en verleng zo je bezoek aan dit unieke themapark met een heus Puy du Fou arrangement. De hotelkamers zijn ruim en prima geschikt voor gezinnen. Je Puy du Fou hotel ligt op loopafstand van het pretpark en entree tickets zijn inclusief. In bepaalde perioden vindt 's avonds het grote historische spektakel Cinéscénie plaats. Toegang hiervoor is ook bij de prijs van je hotelovernachting inbegrepen. Bij een verblijf in een officieel hotel van Puy du Fou boek je dus direct een volledig Puy du Fou arrangement

Camp du Drap d'Or

In het Puy du Fou hotel Camp du Drap d'Or ontdek je alle pracht en praal van de Renaissance in een werkelijk koninklijk verblijf. Je vindt hier geen standaard hotelkamers, maar luxe bungalow tenten geheel in de weelderige Renaissance stijl. Hemelbedden, wandtapijten en luxe decoraties: je vindt het hier allemaal. Uiteraard is je historische kamer wel van alle moderne faciliteiten voorzien, zoals een comfortabele badkamer en wifi. Camp du Drap d'Or beschikt over ongeveer honderd bungalow tenten. De tenten zijn geschikt voor maximaal vijf personen (een tweepersoonsbed, een stapelbed en een bij te plaatsen extra bed of babybed). Eten kan bij het buffetrestaurant van Camp du Drap d'Or, Deux Couronnes genaamd. 

La Villa Gallo-Romaine

In dit hotel, in het Nederlands de Gallo-Romeinse Villa, waan je je meteen bij aankomst al in de Romeinse tijd, onder andere door de in stijl geklede medewerkers. In 'het Oude Rome' vind je 100 familiekamers geschikt voor maximaal vier personen. De kamers zijn ingericht met meubels in Romeinse stijl en elke kamer beschikt over een tweepersoonsbed en een stapelbed. In sommige kamers kan een babybedje bijgeplaatst worden. Voor ontbijt en diner kun je terecht in het restaurant L'Atrium. Je hebt hier uitzicht op de grote patio. De Gallo-Romeinse Villa ligt vlakbij het Romeinse stadion, waar één van de grootste shows van Puy du Fou dagelijks opgevoerd wordt. Je kunt vanuit dit hotel lopend naar het themapark. De Gallo-Romeinse Villa was het eerste hotel van Puy du Fou, gebouwd in 2007. 

Les Iles de Clovis 

Ook dit hotel is weer even uniek en bijzonder als het themapark Puy du Fou zelf. Les Iles de Clovis, oftwel hotel de Les Iles de Clovis, is geheel op palen boven op het water gebouwd, wat het geheel een sfeervolle uitstraling geeft. Je overnacht net boven de wateroppervlakte in een uitgestrekt natuurgebied. Deze stad op palen, met knusse hutten met rieten daken, is gebaseerd op het leven in de tijd van de Merovingers (vroege Middeleeuwen). Puy du Fou hotel De Les Iles de Clovis bestaat uit 50 comfortabele hutten geschikt voor gezinnen. Met een tweepersoonsbed, een stapelbed en een mogelijk extra bed zijn de hutten geschikt voor maximaal vijf personen. Dit Puy du Fou hotel beschikt over een buffetrestaurant met buitenbar, genaamd Banquet de Mérovée. 

La Citadelle

Puy du Fou hotel La Citadelle is een echt Middeleeuws kasteel. Loop over de ophaalbrug en kom zo achter de vestingmuur terecht in de spannende wereld van de ridders. Er is zelfs een moestuin met geneeskrachtige planten en de gangen en kamers zijn versierd met prachtige muurschilderingen en glas in lood. Puy du Fou hotel La Citadelle beschikt over meer dan zeventig standaard kamers die geschikt zijn voor maximaal vijf personen (een tweepersoonsbed, stapelbed en een extra bed). Er zijn ook nog enkele comfort kamers voor maximaal drie personen. La Citadelle heeft een eigen restaurant dat zich op de binnenplaats van het kasteel bevindt en Ecuyer Tranchant heet. Je bent hier welkom voor ontbijt en diner. 

Le Logis de Lescure

Dit kleinschalige hotel lijkt op een charmante herberg uit de 18e eeuw. Je vindt hier slechts vier suites, die allen uniek en luxe zijn. Dit Puy du Fou hotel is een oase van rust. Elke suite is geschikt voor vier tot zes personen. De ruime suites hebben allen een terras en voor het ontbijt is roomservice beschikbaar. Andere maaltijden kun je gemakkelijk nuttigen in het themapark Puy du Fou, want Le Logis de Lescure ligt op maar een steenworp afstand van de ingang van het park. 

Hotel Le Grand Siècle

Hotel Le Grand Siècle is gethematiseerd als een groot luxueus privekasteel van Koning Lodewijk de 14de. In dit nieuwe hotel waan je je een koning in de prachtige, veelal met goud, aangeklede kamers. De in totaal 96 familiekamers zijn ingericht voor maximaal vier personen en zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed.