Een Efteling vakantiepark zoals Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land is een sprookjesachtige manier om te overnachten bij De Efteling. Maar in de directe omgeving van De Efteling vind je ook een aantal andere vakantieparken die geschikt zijn voor een gezellig verblijf. Op deze pagina vind je een overzicht van vakantieparken bij De Efteling die op maximaal een half uur rijden liggen. Vooral wanneer je met een groter gezelschap zoals je gezin, familie of vriendengroep een vakantie bij De Efteling doorbrengt, kan een vakantiepark de ideale manier zijn.

Op een Efteling vakantiepark verblijf je doorgaans in ruime en comfortabel ingerichte bungalows of vakantiewoningen. Door de aanwezigheid van meerdere slaapkamers en soms zelfs twee badkamers is er voor iedereen voldoende ruimte en privacy. Een ander voordeel van een vakantiewoning ten opzichte van een hotel is dat je zelf kunt koken in de uitgebreide keuken en dus niet elke avond uit eten hoeft. En bovendien maak je vanuit een vakantiepark bij De Efteling ook eenvoudig uitstapjes in de omgeving. ... Lees meer

Vakantieparken bij De Efteling

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Europarcs Resort Kaatsheuvel

Vakantiepark met zwembad bij De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Landal Kaatsheuvel

Landal vakantiepark bij De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Duinhoeve

Centraal gelegen tussen De Efteling en Safaripark Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

De Katjeskelder

Vakantiepark in Oosterhout

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie

Lake Resort Beekse Bergen

Alle arrangementen van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Uniek vakantiepark in Hilvarenbeek

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie

TopParken Résidence de Leuvert

Vakantiepark vlakbij De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling arrangementen

Efteling overnachten

Op loopafstand van Efteling overnachten vind je twee vakantieparken van De Efteling zelf, namelijk Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Het grote voordeel van deze Efteling vakantieparken is de nabijheid van De Efteling. Binnen tien tot vijftien minuten lopen (afhankelijk van de ligging van je accommodatie op het vakantiepark) sta je al voor de ingang van het pretpark. Ook kun je als gast van Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land natuurlijk gebruik maken van de vele faciliteiten op je vakantiepark en blijf je helemaal in Efteling sfeer.

Vakantiepark bij De Efteling

Maar ook in de directe omgeving van De Efteling, op maximaal een half uur met de auto, vind je nog diverse andere vakantieparken. Een vakantiepark bij De Efteling kan een voordelige keus zijn. Je bent met de auto snel in De Efteling en kunt vanuit je vakantiepark ook de omgeving ontdekken of andere uitstapjes in de buurt maken, zoals Safaripark en Speelland Beekse Bergen of natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Beekse Bergen beschikt ook over eigen accommodaties: Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen. Je slaapt hier midden tussen de dieren en hebt onbeperkt toegang tot beide parken. En aangezien het op slechts 20 minuten rijden van elkaar ligt, breng je vanuit de Beekse Bergen ook gemakkelijk een bezoek aan De Efteling.

Bij een vakantiepark bij De Efteling is entree doorgaans nog niet inbegrepen. Je kunt je Efteling tickets uiteraard wel vast online bestellen. Doet dit online zodat je kunt profiteren van korting en je meteen kunt doorlopen bij de kaartcontrole.

Vakantiepark Efteling Bosrijk en Loonsche Land

Gasten van een Efteling vakantiepark profiteren van allerlei voordelen, zoals onbeperkt entree tot De Efteling tijdens je verblijf. Je Efteling tickets zjn namelijk al bij de prijs inbegrepen, ook op je aankomst- en vertrekdag. Je mag zelfs al voor de officiële openingstijd het pretpark binnen, waar dan enkele attracties al speciaal voor hotel- en vakantieparkgasten geopend zijn. Maak daar gebruik van om de drukte in het park voor te zijn! Tot slot ontvangen gasten van beide vakantieparken korting op onder andere het golfpark bij De Efteling en shows in het Efteling Theater. 

Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land hebben elk hun eigen uitstraling en faciliteiten. Vind meer informatie hieronder en kies het vakantiepark wat het beste bij je past. 

Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk ligt op loopafstand van De Efteling en midden tussen de bossen. Hier vind je verschillende mogelijkheden om vlak bij De Efteling te kunnen overnachten, zoals vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Je kunt gratis parkeren op een parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark. In het vakantiepark is een restaurant met ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. Op het vakantiepark zelf wordt elke dag gezorgd voor entertainment en de kinderen kunnen lekker klauteren op meerdere speeltoestellen.

Het zandkasteel van Klaas Vaak ligt midden in het centrale meer. Elke avond kunnen de kinderen worden opgehaald door zijn Zandkabouters, waarna Klaas Vaak een verhaaltje voor het slapengaan vertelt. Daarnaast komen er regelmatig Sprookjesbosbewoners op bezoek in het Efteling vakantiepark! Zo wordt overnachten bij De Efteling een feest.

In het Efteling vakantiepark zit ook een kleine supermarkt, waar je zelf wat broodjes of iets lekkers kunt kopen. Daarnaast is er Het Badhuys in Efteling Bosrijk, dit is een overdekt zwembad met een babybad, peuterbad, 130 cm diep bad en speelmogelijkheden. Als extra service rijdt er (op de meeste dagen) een treintje naar het park (de dienstregeling is bij de receptie beschikbaar).  

Efteling Loonsche Land

Bij een verblijf in het Loonsche Land ben je werkelijk midden in de natuur omdat dit vakantiepark naadloos overgaat in 50 hectare natuurgebied met bos, heiden en duinen. Boek een hut of hotelkamer en loop zo over de zandpaden het natuurgebied in voor een avontuurlijke ontdekkingstocht.

Aan gasten van Efteling Vakantiepark Loonsche Land worden wekelijks excursies aangeboden door het natuurgebied. Bij de receptie kun je ook leuke ontdekboxen krijgen, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Hiermee kunnen ze verschillende opdrachten maken en materialen ontdekken en zo de natuur van het vakantiepark bij De Efteling ervaren. Omdat het een natuurgebied is, zijn er natuurlijk ook dieren! Ga op ontdekkingstocht, misschien zie je wel eekhoorntjes, konijnen, schapen of zelfs reeën!

Op Efteling Loonsche Land overnachten is een echte belevenis. Maak je verblijf zo avontuurlijk als je zelf wilt en kies voor overnachten in een hut, schaapskooi (voor groepen), hotelkamer of themakamer. De hutten zijn allemaal eenvoudig en ingericht met natuurlijke materialen. De hutten zijn voorzien van een eigen badkamer en kookgelegenheid. 

Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel is sinds 2019 geopend en te vinden op korte afstand van De Efteling. Landal Parck Kaatsheuvel zoals dit vakantiepark officieel heet, ligt aan de rand van het grote natuurgebied de Loonse en Drunense duinen. Dit natuurgebied leent zich uitstekend voor mooie wandelingen of voor uren fietsplezier. Uniek aan Landal Kaatsheuvel is natuurlijk de ligging vlakbij De Efteling. Vanaf Parck Kaatsheuvel kun je te voet in 25 minuten of met de fiets in 10 minuten bij de ingang van het pretpark staan. Landal Kaatsheuvel is dus het ideale vakantiepark om De Efteling meerdere dagen te ontdekken. Ook op het vakantiepark zelf is met een overdekt zwembad en diverse speeltuinen van alles te beleven.

Landal Kaatsheuvel Efteling

Vakantiepark bij De Efteling boeken

Via bovenstaande reisaanbieders boek je nu je verblijf op een vakantiepark bij De Efteling. We werken alleen samen met erkende en betrouwbare reisaanbieders. Klik op de reisaanbieders voor meer informatie over de verschillende parken en om te boeken. Je boekt en betaalt rechtstreeks bij de reisaanbieder. 

Kies je niet voor een officieel Efteling vakantiepark? Dan zijn tickets voor het pretpark meestal nog niet bij de prijs van je verblijf inbegrepen. Voor meer informatie en het online kopen van tickets kun je terecht op de pagina Efteling tickets