De Belgische Ardennen is een fantastisch gebied om je vakantie te vieren. Naast de pracht van de natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan pretpark Plopsa Coo . Overnachten kan dan in een vakantiepark bij Plopsa Coo zodat je makkelijk van je huisje naar het park kunt gaan. Natuurlijk is het leuk om meerdere keren tijdens je vakantie Plopsa Coo te bezoeken. Let wel op in welke periode je een reservering maakt op een vakantiepark bij Plopsa Coo omdat het pretpark wisselende openingstijden heeft.

Bij het reserveren van een huisje kun je natuurlijk vooraf online ook al makkelijk tickets reserveren. Bekijk voor goedkope tickets onze speciale pagina met Plopsa Coo tickets en je weet zeker dat je zo de goedkoopste tickets scoort.... Lees meer

Vakantieparken bij Plopsa Coo

Vakantiepark Domaine Long Pre

Vakantiepark bij Plopsa Coo

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Landal Village les Gottales

Landal vakantiepark vlakbij Plopsa Coo

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Center Parcs Ardennen

Center Parcs vlakbij Plopsa Coo

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Bungalowpark Les Doyards

Bungalowpark in de Ardennen bij Plopsa Coo

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Plopsa Coo tickets

Plopsa Coo overnachten

Plopsa Coo is een gezellig pretpark voor de hele familie in de Belgische Ardennen. In Plopsa Coo kun je al je favoriete Studio 100 figuren ontmoeten en vele van hen hebben ook hun eigen attractie in het pretpark. Lekker afkoelen op een warme dag kan in de waterattractie Maya Splash bijvoorbeeld. Ook vind je in Plopsa Coo de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en de K3 Autorijschool. Tijdens het hoogseizoen worden er ook vrolijke shows opgevoerd en kun je op diverse momenten van de dag op de foto met verschillende Studio 100 figuren.

Overnachten bij Plopsa Coo betekent dat je naast je bezoek aan het pretpark nog genoeg tijd over houdt voor andere activiteiten in de omgeving, zoals wandelen, fietsen of kajakken in de heuvels van de Belgische Ardennen. Vanuit Plopsa Coo zie je de beroemde watervallen van Coo al liggen. Een eerste kennismaking met de groene omgeving krijg je ook als je in het pretpark de stoeltjeslift omhoog neemt. Je hebt dan een prachtig uitzicht over het landschap en het pretpark.

Vakantiepark bij Plopsa Coo

Omdat de Ardennen een populaire toeristische bestemming zijn vind je hier verschillende vakantieparken. Een korte vakantie in de Ardennen is leuk voor jong en oud. Er zijn dan ook vele kindvriendelijke vakantieparken bij Plopsa Coo. Binnen een straal van dertig minuten met de auto liggen zoveel vakantieparken dat het nog moeilijk wordt een keuze te maken! Wij helpen je op deze pagina met meer informatie over elk vakantiepark bij Plopsa Coo. Je kunt kiezen voor een vakantieplaats bij het bekende kuuroord Spa. In de groene bossen van de Ardennen kun je ook terecht op enkele rustig gelegen vakantieparken voor echte natuurliefhebbers. Zoek je wat meer faciliteiten en mogelijkheden voor de kinderen kies dan voor een groter vakantiepark met zwembad.

Vanuit je Plopsa Coo vakantiepark onderneem je ook eenvoudig andere activiteiten in de omgeving. De Belgische Ardennen staan bekend om de vele grotten waaraan je een bezoek kunt brengen. Verder kun je bijvoorbeeld relaxen in het kuuroord Spa, de gezellige centra van dorpjes in de buurt verkennen of natuurlijk wandel- en fietstochten maken in de natuur.

Zoek je toch liever de luxe en de faciliteiten van een hotel? Kijk dan ook eens op de pagina hotel bij Plopsa Coo. Voor de echte kampeerliefhebbers zijn er ook campings bij Plopsa Coo.

Vakantiepark bij Plopsa Coo boeken

Je vakantie bij Plopsa Coo wordt leuker als je zeker weet dat je de beste keuze hebt gemaakt qua vakantiepark. Op deze pagina staan alle vakantieparken bij Plopsa Coo op een rij, met een indruk van de afstand tot Plopsa Coo en de faciliteiten. Wanneer je het perfecte Plopsa Coo vakantiepark gevonden hebt vergelijk je snel en eenvoudig de prijzen van de verschillende reisaanbieders. Op onze website staan uitsluitend bekende en betrouwbare reisorganisaties vermeld, zodat je zeker weet dat je vakantie goed geregeld is.

Na het boeken van je vakantiepark bij Plopsa Coo heb je natuurijk ook nog Plopsa Coo tickets nodig. Deze boek je online vaak met korting en het scheelt je ook wachten bij de kassa bij de ingang van het park. Zo haal je het meeste uit je dag bij dit Belgische pretpark. Ook voor goedkope entreekaarten ontdek je gemakkelijk de verschillende aanbieders en hun acties en kortingen op de pagina met Plopsa Coo tickets.