In de omgeving van pretpark Toverland liggen een aantal gezellige vakantieparken. Op deze pagina vind je een overzicht van geselecteerde vakantieparken bij Toverland (maximaal een half uur rij afstand). Een vakantiepark in Sevenum is bijvoorbeeld een prima keus. Vanaf hier is het slechts enkele minuten naar de ingang van Toverland. Een verblijf in een vakantiepark is de perfecte manier om met een groter gezelschap, zoals je gezin, familie of vriendengroep, een vakantie bij Attractiepark Toverland door te brengen. Op een vakantiepark bij Toverland verblijf je in comfortabele en ruime bungalows of vakantiewoningen die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Door de aanwezigheid van een complete keuken kun je ook eens zelf koken. De vakantiewoningen beschikken bovendien over meerdere slaapkamers en soms zelfs meerdere badkamers, waardoor er voor iedereen voldoende ruimte en privacy is. Vanuit zo'n vakantiepark bij Toverland maak je ook eenvoudig andere uitstapjes in de omgeving. ... Lees meer

Vakantieparken

Toverland

Landal Domein De Schatberg

Vakantiepark vlakbij Toverland
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Toverland

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs vlakbij Toverland
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Toverland

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs op 10 minuten van Toverland
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Toverland

Vakantiepark De Leistert

Roompot vakantiepark bij Toverland
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Toverland

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark bij Toverland
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Toverland

Landal Lommerbergen

Landal vakantiepark bij Toverland
 • Eigen vervoer
 • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Tickets

Toverland

Tickets Toverland

Entreekaarten Toverland met korting
 • Eigen vervoer
 • Incl. tickets

Vakantiepark bij Toverland

Vlakbij Toverland vind je diverse vakantieparken. Op slechts tien vijftien minuten rijden van Toverland liggen twee Center Parcs parken: Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Limburgse Peel. Center Parcs is erg populair vanwege alle faciliteiten die deze vakantieparken vaak bieden. Ook het Landal park Domein De Schatberg is een prima vakantiepark. Het ligt op slechts ongeveer vijf minuten met de auto. In het overzicht hierboven hebben we de beste vakantieparken bij Toverland (tot maximaal ongeveer een half uur rijden) voor je geselecteerd. Tijdens een weekend of midweek op een vakantiepark kun je meerdere dagen het gezellige familie pretpark bezoeken. Je kunt natuurlijk ook de omgeving verkennen en optimaal gebruik maken van alle faciliteiten van je vakantiepark. In natuurgebied de Limburgse Peel kun je heerlijk wandelen of fietsen. Ook de kasteeltuinen van Arcen zijn niet ver. In de steden Venlo en Roermond kun je terecht om te winkelen.

Eén ding is zeker: Toverland is altijd dichtbij! Begin na een goede nachrust en een lekker ontbijt in je vakantiehuis uitgerust aan je dag. En hoe fijn is het om na een lange dag in Toverland niet meer helemaal naar huis te hoeven rijden! Zeker tijdens speciale evenementen zoals Toverland Halloween en de zomeravonden waarbij Toverland tot laat in de avond geopend is. 

Vakantiepark Toverland boeken en tickets

Wanneer je je favoriete vakantiepark in de lijst hierboven gevonden hebt is het tijd om te boeken! Vaak kun je een Toverland vakantiepark boeken bij diverse reisorganisaties. Bekijk voor het vakantiepark van je keuze dus goed alle aanbieders en vergelijk de prijzen, voorwaarden en eventuele aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je zo goedkoop mogelijk je vakantiepark bij Toverland boekt. Boeken en betalen doe je rechtstreeks bij de gekozen reisorganisatie. Wij werken alleen met erkende en betrouwbare partijen, dus je vakantie bij Toverland is altijd in goede handen. 

Toverland tickets kun je ook alvast gemakkelijk online kopen voor je bezoek. Dit scheelt je wachten bij de kassa van het pretpark en soms is er een online een mooie Toverland tickets aanbieding te vinden. Bekijk op de pagina Toverland tickets de verschillende aanbieders vind zo de beste deal. 

Hotel Toverland

Verblijf je liever in een hotel? Kijk dan op de pagina Hotels bij Toverland voor suggesties voor comfortabele hotels dichtbij Toverland. Zeker wanneer het maar om één nacht gaat is een hotel vaak een goede optie. Geniet van de service in het hotel van je keuze en begin 's ochtends uitgerust aan je dag in Toverland. Of blijf na een lange dag in het pretpark lekker slapen alvorens de volgende ochtend weer naar huis te rijden. Uiteraard kun je vanuit je hotel bij Toverland ook nog andere uitstapjes in de omgeving doen, zoals de kasteeltuinen van Arcen, het mooie natuurgebied Limburgse Peel of winkelen in één van de nabijgelegen steden.