Vind in het overzicht hieronder een vakantiepark bij Walibi Holland. Pretpark Walibi Holland heeft een eigen vakantiepark direct naast het pretpark, genaamd Walibi Village. Bij een verblijf hier is je entree tot het pretpark inclusief, een echt Walibi Holland arrangement dus! In de directe omgeving van Walibi Holland vind je echter ook diverse andere vakantieparken van bijvoorbeeld Center Parcs of Landal. Op deze manier combineer je een dagje Walibi Holland met een korte vakantie en kun je genieten van de vele faciliteiten die een vakantiepark bij Walibi Holland doorgaans te bieden heeft, zoals een zwembad of spel- en sportfaciliteiten.

Veel vakantieparken bij Walibi Holland liggen aan het water en zijn een perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. Ga wandelen of fietsen op de Veluwe of breng ook nog een dagje een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk. Bekijk het aanbod hieronder en vind zo het beste vakantiepark bij Walibi. Zit er niks voor je bij? Zoek dan ook eens naar een hotel bij Walibi Holland. Ga goed voorbereid op reis en bestel ook vast je Walibi Holland tickets online. ... Lees meer

Vakantieparken bij Walibi Holland

Vakantiepark Walibi Village

Het vakantiepark van Walibi direct naast het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Europarcs Resort Veluwemeer

Overnachten op een vakantiepark vlakbij Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 0 - 5 minuten

Landal Waterparc Veluwemeer

Mooi gelegen aan het water en vlakbij Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Molecaten Park Flevostrand

Vakantiepark aan het Veluwemeer vlakbij Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

RCN Vakantiepark Zeewolde

Op een kleine 30 minuten van Walibi

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs op korte afstand van Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 35 - 40 minuten

Meer informatie

Walibi Holland tickets

Walibi Holland tickets

Entreekaarten Walibi Holland met korting

Walibi Village

Het eerste vakantiepark bij Walibi Holland waar je aan denkt is natuurlijk Walibi Village! Dit gezellige vakantiepark ligt direct naast het pretpark en staat garant voor dagen vol plezier. Walibi Village beschikt onder andere over een eigen zwembad, lounge en restaurant. Je boekt hier meestal een compleet Walibi Holland arrangement. Bij een arrangement voor Walibi Holland zijn zowel je verblijf op het vakantiepark als onbeperkt toegang tot het pretpark bij de prijs inbegrepen. Je kunt op elke dag van je verblijf het pretpark bezoeken. Op vakantiepark Walibi Village overnacht je in comfortabele en ruime huisjes (twee tot en met acht personen) met verschillende luxeniveaus. 

Vakantiepark Walibi Holland

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als je een vakantiepark bij Walibi Holland zoekt! In de directe omgeving van het pretpark (maximaal een half uur rijden) ligt een groot aantal vakantieparken van onder andere Landal, Roompot en Center Parcs en diverse andere aanbieders. Veel vakantieparken liggen aan het water. Je kunt je prima een weekend, midweek of zelfs langer vermaken op een vakantiepark in deze omgeving. Naast Walibi Holland kun je bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan het Dolfinarium in Harderwijk of gaan wandelen en fietsen in de omgeving. En vergeet de faciliteiten van je vakantiepark niet! Bekijk alle vakantieparken in het overzicht hierboven om te zien welke het beste bij je past. Ga je voor rust en natuur of voor een compleet vakantiepark met bijvoorbeeld een zwembad en speeltuinen? Center Parcs De Eemhof is een populaire keuze. 

Vakantiepark Walibi Holland reserveren

Wanneer je uit bovenstaand overzicht een keuze hebt gemaakt, kun je prijzen gaan vergelijken. Een vakantiepark bij Walibi Holland wordt doorgaans aangeboden door veel verschillende reisorganisaties. Vergelijk goed de voorwaarden en prijzen om zo een goedkoop vakantiepark bij Walibi Holland te kunnen boeken. Bedenk goed of het wellicht voordeliger is om een compleet Walibi Holland arrangement op vakantiepark Walibi Village te boeken. Hierbij zijn tickets namelijk al bij de prijs inbegrepen, terwijl je deze bij de meeste andere vakantieparken nog los dient te kopen. Zeker als je meerdere dagen Walibi Holland wilt bezoeken is een arrangement een goede keuze. Wat je ook kiest, je boekt en betaalt altijd rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. 

Geniet je toch liever een nachtje van de service en het comfort van een hotel? Kijk dan op de pagina Hotel bij Walibi Holland voor de mogelijkheden en aanbieders.