Op deze pagina vind je een overzicht van enkele hotels in de omgeving van pretpark Walibi Holland. De meeste hotels bij Walibi Holland liggen op enkele kilometers afstand van het pretpark, bijvoorbeeld een hotel direct in Biddinghuizen. Met de auto bereik je vanuit een Walibi Holland hotel het pretpark in vijf tot tien minuten. De hotels in de omgeving van Walibi Holland liggen vaak midden op de prachtige Veluwe. Op deze manier kom je helemaal tot rust na je dag in het pretpark. Hou je van wat meer actie en vertier? Dan is een verblijf in een hotel in het centrum van een van de omliggende plaatsen, zoals de historische vestingstad Elburg, een aanrader.

Een hotel bij Walibi Holland is ideaal voor een kort verblijf bij het pretpark. Voor een wat langere vakantie in de buurt van Walibi Holland kies je misschien liever voor een Vakantiepark bij Walibi Holland of zelfs het eigen vakantiepark Walibi Village. Alle accommodaties boek je rechtstreeks bij onderstaande aanbieders. Vergelijk de prijzen om zo een goedkoop hotel bij Walibi Holland te vinden. ... Lees meer

Hotels bij Walibi Holland

Hotel Dorhout Mees

Hotel op zeer korte afstand van Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Elburg

Gezellig familiehotel in het plaatsje Elburg

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Harderwijk

Van der Valk Hotel in Harderwijk

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Beach Hotel Monopole

Beach Hotel Monopole ligt in Harderwijk op 15 minuten rijden van Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bed & Breakfast Onder de Dekens

Voordelig overnachten bij Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Best Western Hotel Baars

Vlakbij het strand van Harderwijk en 15 minuten rijden naar Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Fletcher Hotel Veldenbos

Fletcher Hotel op een kleine 15 minuten van Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Bella Ciao

Hotel aan de strandboulevard van Harderwijk

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel Marktzicht

Hotel in het centrum van Harderwijk

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

NH Sparrenhorst

Hotel in Nunspeet op 15 minuten van Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Veluwe De Beyaerd

Hotel in Hulshorst op een klein half uurtje rijden van Walibi

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Leonardo Hotel Lelystad City Centre

Hotel in hartje Lelystad

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Walibi Holland tickets

Walibi Holland Halloween tickets

Entreekaarten Fright Nights met korting

Walibi Holland tickets

Entreekaarten Walibi Holland met korting

Hotel bij Walibi Holland

In de omgeving van Walibi Holland liggen diverse comfortabele hotels. Als je op zoek bent naar een goedkoop hotel bij Walibi Holland is het verstandig om bij bovenstaande aanbieders de prijzen te vergelijken. Bekijk eerst de mogelijkheden en in welk hotel je het liefst zou verblijven. Je kunt kiezen voor een hotel zo dichtbij Walibi Holland als mogelijk of voor een hotel in de groene omgeving van de Veluwe. Uiteraard bieden ook omliggende dorpen nog meer keus qua hotels.

Een hotel bij Walibi Holland is ideaal voor een verblijf van één of enkele nachten. Door alvast vlakbij Walibi Holland te verblijven kom je 's ochtends uitgerust en op tijd aan bij het pretpark. Op dagen dat Walibi Holland tot 's avonds laat geopend is, bijvoorbeeld op geselecteerde dagen in de zomer of tijdens de bekende Walibi Halloween Fright Nights, is het heel fijn om niet meer helemaal naar huis terug te hoeven rijden. 

Walibi Holland hotel en tickets boeken

Het Walibi Holland hotel van je keuze boek je rechtstreeks bij één van de aanbieders hierboven. We plaatsen alleen erkende en betrouwbare partijen op onze website, dus je boekt en betaalt altijd veilig. Het is slim om ook vast je tickets voor Walibi Holland thuis online te bestellen. Je betaalt dan altijd minder dan aan de kassa en het bespaart je tijd ter plekke, omdat je niet in de rij hoeft te wachten bij de kassa. Die tijd besteedt je natuurlijk liever in één van de vele spectaculaire achtbanen en andere attracties die Walibi Holland rijk is!

Meer informatie over de tickets vind je op de pagina Walibi Holland tickets. Met een online veiling scoor je misschien wel heel goedkope tickets voor Walibi Holland. Een veiling is dan altijd ook wel het proberen waard. Een andere manier om voordelig het pretpark te bezoeken is door een compleet Walibi Holland arrangement te boeken, inclusief tickets en overnachting. 

Walibi Village of ander vakantiepark bij Walibi Holland

Bij Walibi Holland vind je ook een ruime keuze aan vakantieparken. Walibi Holland beschikt met Walibi Village over een eigen vakantiepark, maar ook in de omgeving van het pretpark zijn er nog voldoende andere mogelijkheden. Zeker met een groot gezelschap, zoals een gezin of vriendengroep, is een hotel niet altijd handig. Een vakantiepark biedt dan de ruimte en mogelijkheden die je zoekt, bijvoorbeeld een complete keuken en meerdere slaap- en badkamers. 

Walibi Village ligt direct naast Walibi Holland en is dus de gemakkelijkste manier om bij het pretpark te verblijven. Het beschikt onder andere over een restaurant en zwembad. In de groene omgeving vind je nog veel meer vakantieparken. Op de pagina Vakantiepark bij Walibi Holland vind je een overzicht met de mogelijkheden. Maak er een geweldige vakantie van, met naast je bezoek aan Walibi Holland bijvoorbeeld ook een dagje fietsen op de Veluwe of een dagje naar het vlakbijgelegen Dolfinarium in Harderwijk

Booking.com