Wunderland Kalkar

 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
 • Image 5
< >

Hotel Wunderland Kalkar
Hotels bij Wunderland Kalkar
Aanbieding Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar (voorheen Kernwasser Wunderland) is een bijzonder entertainment complex in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, net over de Nederlandse grens bij Nijmegen in de plaats Kalkar. Onderdeel van het complex is het pretpark Kernie’s Familiepark. Wunderland Kalkar werd geopend in 1995 op een unieke locatie. Het pretpark is namelijk gevestigd in een echte, maar nooit in gebruik genomen kerncentrale. De attracties zijn dan ook in en om de oude kernreactor te vinden. In attractiepark Wunderland Kalkar vind je diverse verschillende attracties voor jong en oud, waaronder zweefmolens, draaimolens, een schommelschip, wildwaterbaan en een reuzenrad. Wunderland Kalkar maakt gebruik van een voor pretparken unieke all inclusive formule. Met je entreeticket voor Wunderland Kalkar kun je niet alleen gebruik maken van alle attracties en ander vermaak, maar ook onbeperkt eten en drinken is bij de prijs inbegrepen (gratis friet, ijs, frisdrank, koffie en thee). Naast het attractiepark Kernie’s Familiepark beschikt Wunderland Kalkar ook over andere recreatie mogelijkheden, zoals een kartbaan, klimwand en bowlingbanen. Er is ook een museum waar je alles kunt leren over de voormalige kerncentrale. Ook vind je op het entertainment complex diverse restaurants (buffet, steakhouse en grand cafe) en bars. Vanuit de Beachbar heb je mooi uitzicht op de rivier de Rijn.

Overnachten bij Wunderland Kalkar

Om gebruik te maken van alle faciliteiten is een meerdaags verblijf bij Wunderland een aantrekkelijke optie. Je kunt overnachten in een van de zes hotels direct op het terrein van het pretpark. In totaal beschikt Wunderland over honderden hotelkamers geschikt voor twee tot en met zes personen. Ben je uitgekeken in Wunderland? Dan is ook in de omgeving van alles te beleven. Ga fietsen of wandelen in de mooie natuur langs de oevers van de Rijn of breng een bezoek aan de stad Oberhausen. Hier vind je ook pretpark Movie Park Germany en één van de grootste winkelcentrum van Duitsland CentrO. De historische stadskern van de plaats Kalkar is ook een bezoek waard. Verder vind je in de omgeving van Wunderland Kalkar diverse burchten en kastelen.Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Griether Straße 110-120 D-47546 Kalkar

Wunderland Kalkar ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen in het plaatsje Kalkar net over de Nederlandse grens ten noorden van Boxmeer. Vanuit Nederland is het 1 uur en 20 minuten rijden vanaf Utrecht, 1 uur en 40 minuten rijden vanaf Amsterdam en 1 uur en 20 minuten rijden vanaf Eindhoven.

Vanaf het Nederlandse Boxmeer is het 40 minuten rijden.

Hotel Wunderland Kalkar - All Inclusive

Wunderland Kalkar - Zweefmolen

Pretpark Wunderland Kalkar beschikt over zes eigen hotels op het terrein van het resort. Na een dag vol vermaak in Kernie’s Familiepark en de andere faciliteiten van het Wunderland Kalkar resort is het hier heerlijk ontspannen. Bij een verblijf in een van de Wunderland Kalkar hotels ontbree..

Wellnesshotel Till-Moyland - Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Welnesshotel Till-Moyland, exterieur 02

Op een mooie locatie tussen het groen ligt Wellnesshotel Till-Moyland. Je vindt Wunderland Kalkar op slechts vijf kilometer afstand. In hotel Till-Moyland kun je na een vermoeiende dag heerlijk ontspannen in de sauna of een massage boeken. Het viersterren hotel Till-Moyland beschikt over een ..

Hotel Rheinpark Rees - Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Hotel Rheinpark Rees, exterieur

Het viersterren Hotel Rheinpark Rees ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van Wunderland Kalkar. Na een dag in het pretpark is het hier heerlijk ontspannen. Je kunt gebruik maken van de vele faciliteiten van Hotel Rheinpark Rees, waaronder een sauna en een massagesalon (tegen betaling). Je..

Hotel Jonkhans - Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Hotel Jonkhans, hotel

Overnachten in een hotel bij Wunderland Kalkar. Vind hier informatie, aanbiedingen en prijzen van Hotel Jonkhans vlakbij Wunderland Kalkar. Op ongeveer 7,5 kilometer van Wunderland Kalkar ligt Hotel Jonkhans. Dit driesterren hotel is rustig gelegen aan de rand van het mooie natuurreservaat He..

Hotel Burg Boetzelaer - Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Hotel Burg Boetzelaer 05

Het bijzondere viersterren hotel Burg Boetzelaer is mooi gelegen in een groen park en bij een meertje. Het hotel is gevestigd in een van de oudste kastelen van de regio. Het kasteel is zorgvuldig gerestaureerd en er zijn allerlei voorzieningen toegevoegd om er een echt hotel van te maken. Je ..