05-05-2017

Toverland heeft grootse plannen! In 2018 wordt er een heel stuk aan het park toegevoegd. Toverland zal in 2018 uitgebreid zijn met een compleet nieuw themagedeelte en ook het gedeelte bij de ingang van het park wordt vernieuwd met horeca, winkels en een groot podium.

Nieuwe attracties Toverland

Wat het thema wordt van het nieuwe gedeelte van Toverland is nog niet bekend, maar wel dat er twee grote attracties te vinden zullen zijn. Er komt een snelle achtbaan, een zogenaamde wing coaster waarbij je de rit ervaart in een een karretje dat ‘naast’ de baan hangt. De achtbaan zal meerdere keren over de kop gaan en wordt de eerste echte wing coaster in de Benelux. Een soortgelijke achtbaan is te vinden in het Duitse Heide Park. De tweede nieuwe attractie wordt een water attractie die geschikt is voor het hele gezin. Bezoekers zullen plaatsnemen in een bootje voor een mooie en spannende tocht die deels overdekt is. Het nieuwe themagebied van Toverland zal achter de al bestaande Magische Vallei komen te liggen. In totaal wordt Toverland door al deze uitbreidingen maar liefst 1,5 keer zo groot en dus extra betoverend!

Toverland overnachten

Ook voor 2018 is er in Toverland al van alles te beleven! Ben je van plan om een bezoek aan Toverland te brengen kijk dan eens op onze pagina met verblijfsmogelijkheden vlakbij het pretpark. Aanrader is een verblijf op een van de vlakbij gelegen Center Parcs vakantieparken Het Meerdal en Limburgse Peel. Andere vakantieparken bij Toverland en hotels bij Toverland vind je op onze website.

Vakantieparken

Toverland Summer Camp

Toverland Camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Landal Domein De Schatberg

Vakantiepark vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs op 10 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Vakantiepark De Leistert

Vakantiepark op 20 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten